Кралски работи и клюки - януари 2025

• 93 486
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 630
Чудесно новина, най-добрата, която всички очакваха в последната година!

Много се радвам за нея, за Уилям и децата. Хубави думи!

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 10:45 от ver4eto_sv

# 631
Кралица Соня е била приета в болница, където й е сложен пейсмейкър. Очаква се днес да я изпишат.

Излезе и информация, че веднага след ареста на Мариус в онази вила през септември, един от присъстващите, който е и стар познайник на полицията и в момента е в ареста, е звъннал лично на тайния личен номер на Метте-Марит да й каже, че Мариус е арестуван. Тя е изискала да й се каже всичко до най-малките детайли какво е станало по време на ареста. Да припомня и че в тая вила, където Мариус е бил с приятели-престъпници, полицията е намерила оръжие и наркотици.
Питанката е - как такива закоравели престъпници имат личния таен номер на следващата по ред да е кралица в Норвегия и има ли това връзка със свободния достъп на закоравели престъпници до строго охраняваното имение Скаугюм и личните покои на Метте-Марит и Хокон, както и факта, че значителни количества наркотици са били съхранявани в къщата в имението, в която Мариус живее?
Тесните и близки връзки между кралското семейство и закоравели престъпници, които се занимават най-вече с наркотици, изнудване и заплахи, шумно се премълчават в медиите, които опъват грижовен чадър над това семейство години наред.

Марта пък е затънала в заеми. Новата къща, която купи с шамана и в която още не са се нанесли, е ипотекирана, но Марта е взела още 10 милиона крони отгоре с нова ипотека за същата къща. В същото време има ипотеки за поне още 10 милиона крони на огромната къща, в която все още живее с най-малката дъщеря.
С 20 милиона ипотека, Марта не е платила много от сметките за тридневната сватба в края на август. Сметките са отишли за инкасо и принудително събиране. Някои от фирмите са малки местни фирми, които са заплашени от фалит заради големите неплатени сметки. В същото време Марта и шамана почти не са били в Норвегия след сватбата. Първо на луксозен меден месец в Турция, след това се появиха в САЩ да получат някаква награда и бяха отседнали в луксозен хотел в Бевърли Хилс. Не се знае сега къде са, покрили са се напълно. Но сметките си я чакат.
Ето снимка на необитаваната къща, която те искат основно да ремонтират и надстроят.

Майката на Юлиане Снекеста - хронологично първата жертва на Мариус, пък съобщи, че скоро след раздялата между Мариус и дъщеря й, е имала телефонен разговор с Хокон, където да обсъдят икономически въпроси покрай общата къща, която Мариус и Юлиане са имали, както й му е съобщила директно, че Мариус е упражнявал физическо насилие над Юлиане. Хокон казал, че по-късно ще говорят за това, но от тогава нито се е свързал с майката, нито по друг начин е показал интерес.
Значи още преди много години Хокон и Метте-Марит са знаели и за кокаина, и за побоя над жени, но се правят на ни лук яли, ни лук мирисали и двамата от август насам. А че изобщо не им пука, че Мариус е пребивал приятелката си, с която са живеели на съвместни начала - това е само част от арогантността сред кралските особи, които се имат за над всички останали. От тази гледна точка Хокон не е по-стока от Метте-Марит. Хубавото е, че има поне 1 медия в Норвегия, която си върши работата, докато другите мълчат и чакат бурята да отмине.
Мариус го покриха сега с тая клиника, но се надявам разследването да си върви по план. Вече мина половин година.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 11:21 от Fenris

# 632
Не е къща като за принцеса.

# 633
  • Някъде там
Рания и Мелания на среща вчера.

Шарлийн и Алберт  на честването на 25-годишнината и откриването на разширението на Форум Грималди вчера вечерта.

# 634
  • в сърцето на един мъж...
Прическата на Шарлийн ми харесва много, обаче костюма хич Sad
Къщата на Марта е приятна, но определено не е принцесинска Simple Smile

# 635
Леле, Шарлийн е кукличка. Много и отива тая прическа.

# 636
  • София
Рания и Мелания на среща вчера.

И аз тъкмо това видях в ИГ. Две красиви жени, наслада за окото.
Шарлийн също ми харесва много - костюм, прическа. Но аз обожавам така недолюбваното кадифе, имам 2 кадифени рокли, които нося с удоволствие, просто материята не е ежедневна и изисква някакъв повод според мен. Затова е и изключително подходяща за роял особи.

# 637
Чудесна снимка на Рания и Мелания - две дами от висша класа, подобаващо облечени и фризирани и в съответната обстановка. Дано използват контактите помежду си да допринесат за малко доброта и разведряване някъде по света.

# 638
Къщата, която Марта и шамана са купили, е съвсем обикновена къща. Не е палат, не е имение. Къща с двор в обикновен квартал. Е, богаташки квартал със скъпи къщи, но обикновена къща. Помня, че като се обяви покупката в медиите, шаманът каза, че е готов да се премести да живее постоянно в Норвегия. Малко по-късно пък се оплака в медиите, че норвежците го мразят, защото не го разбират. След сватбата почти не са били в Норвегия, може би не е толкова готов да се премести тук. Той 2-3 пъти на седмица трябва да е в болница на хемодиализа.

А относно малките местни фирми, които Марта е наела да вършат неща по сватбата й - едва ли са предполагали, че ще откаже да си плати сметката. Все едно сладкарката, която направи тортата на сватбата на Кейт и Уилям да очаква, че няма да й се плати за работата. Или шивачките, които бродираха воала на Мегън, да очакват, че няма да им се плати. Да участваш в кралска сватба (тя все още е принцеса) се смята за голяма чест. В този случай обаче булката и нейния избраник явно не са бързали да си платят. Една от сметките обаче е платена - на фирма, която била ангажирана за озвучителни дейности. Платиха я след като фирмата се оплака в медиите, че Марта вече няколко месеца не плаща. Май е от по-големите сметки.

# 639
Миа Тиндал навършва днес 11 години.

# 640
  • Някъде там
На мен модела костюм не ми харесва,не ми пречи, че е от кадифе, иначе тя е много хубава.
Хубава снимка на две красиви жени и тук не визирам тоалетите. Роклята на Рания, не е моето. На Мелания повече ми харесва.

Визуализация на това как ще изглежда музея на двореца Татой, който ще бъде реставриран до края на 2025-та и отворен за посетители.

https://www.dnevnik.bg/evropa/novini_ot_es/2008/10/31/574332_v_g … _dvoreca_na_kral/

# 641
Херцогът на Единбург, е на двудневно посещение в Естония, вчера и днес.
Той се срещна с президента на Естония тази сутрин.

Вчера той имаше и поредица от ангажименти като главнокомандващ полковник от Кралската драгунска гвардия:
 - Направи тренировка в курса за военни  операции при студено време, Soodla Training Area, окръг Харю.
 -Посети лагера Тапа
 - Присъства  на приема на Battlegroup Officers’ and Warrant Officers’ в имението Вихула.

# 642
От рождения ден на доня Маргаита.

Корабът на Леонор "Хуан Себастиан де Елкано" е пристигнал в Санта Крус де Тенерифе. Ще останат там до понеделник, когато отплават към Лас Палмас де Гран Канария. Били са посрещнати с историческа възстановка. По време на престоя в Тенерифе корабът ще бъде отворен за посещения. В допълнение към ролята си за обучение и инструктаж на мичманите, „Хуан Себастиан де Елкано“ е и плаващо посолство и спирането му в пристанищата има характер на официално посещение. Леонор и колегите ѝ са направили разходка из града и са посетили крепостта Алмейда - крепост от 19-и век, в която сега се помещава Военноисторическият музей на Канарските острови, и са разгледали стенописите в Palacio de la Capitanía General (Дворецът на генералното капитанство).

Скрит текст:

# 643
  • Някъде там
Шарлийн и другата дама са с подобни костюми, явно това е бил дрескода.Като на Шарлийн има шампа.

Рания на път за срещата с Мелания.

# 644
  • София
Освен Мелания, никоя дама не ми харесва днес как е облечена, особено Рания.

Общи условия

Активация на акаунт