Кралски работи и клюки - януари 2025

• 93 375
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 840
Нови страхотни бижута от Софи, вероятно подарък за юбилея.

# 841
  • Майничка
Благодаря, Г-жо Букет! Имах предвид ланецът, преминаващ между джобчетата на жилетката, но като се загледах и в стари негови снимки с килт и споран, винаги има синджирче и отгоре, явно е допълнителна форма за регулиране на позицията и клатушкането на пунгията.

# 842
  • Countryside
Благодаря, Г-жо Букет! Имах предвид ланецът, преминаващ между джобчетата на жилетката, но като се загледах и в стари негови снимки с килт и споран, винаги има синджирче и отгоре, явно е допълнителна форма за регулиране на позицията и клатушкането на пунгията.
Ооо, сега се загледах и го видях, на елека нали? Извинявам се. Ами то може да е всякаква верижка за нещо друго, примерно очила, знам ли? Но действително, очакваш да е верижка от часовник. Ама и часовник да е, какво като има ръчен, крал е, ще си ходи както си иска Joy

# 843
И аз мисля, че е някакво негово си украшение. Дали за часовник, дали просто така. От едното до другото джобче на елечето. Никой друг не носи такова.
https://special.bg/wp-content/uploads/2022/10/%D0%9F%D1%80%D0%B8 … %D0%B2%D0%B5..jpg

Уилям виждали ли сме го в килт?

# 844
  • в сърцето на един мъж...
Нови страхотни бижута от Софи, вероятно подарък за юбилея.

Ох, страхотни бижута, ама са си марка и със сигурност не са евтини...

# 845
  • Countryside
Уилям виждали ли сме го в килт?
Интересно, потърсих и намерих, че Уилям е носил килт само като дете. Даже отнасял критики за този факт, че не желае да носи килт вече като възрастен. А Чарлз редовно се носи с килт в Шотландия, и Едуард сме го виждали, но Уилям не.

# 846
  • София
Максима без грим, изглежда чудесно

Снимката е от лятото (имам съмнение, че може да е от това на 2023)

# 847
Слабичка е много, а тя май отслабна толкова едва миналата година.
Много ми е симпатична тази жена!

# 848
  • Някъде там
Мисля че е от юли снимката. В магазин в Гърция.
Wow, много красива Шарлийн! Да е здрава, това предполагам и е най-важното след преживяното.

Още малко от страхотната фотосесия на Шарлийн.

И поздрав от фондацията й.

Като патрон на музеи и галерии Стефани открива изложбата "Пътуване към сърцето на тишината" - приключенията на художника Франсоа Шортген (1935-2015) в галерия Schlassgoart в Еш-сюр-Алзет.

# 849
  • София
Фотосесията на Шарлийн от сватбата е жестока, много ретро вайб, много красива.

Много се радвам за бъдещото йорданско бебе, страхотна снимка на Иман и мъж.

# 850
Зара Тиндал днес на фестивалните изпитания на пистата Челтнъм. Палтото е L.K.Bennett.

# 851
Страхотни са снимките на Шарлийн Heart Eyes През доста гадории мина и тя, да е жива и здрава.
Казах ли, че много се радвам за йорданското бебче? Много приятна снимка. Иман ми е много симпатична принцеса.
Стефани ми се струва отслабнала на тази снимка? 🤔
Мноооого хубава Максима, да не кажа, че без грим я харесвам повече 😅

# 852
  • Някъде там
И още една фотосесия. Година преди сватбата им, за  списание Tatler, направени от Ruven Afanador.
Всички снимки са направени в двореца.

Тази ми харесва най-много

Тирамису и на мен ми е изключително симпатична и нежна.
А визията й на сватбата ми е една от любимите на кралски булки.

Стефани поотслабна да.

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 22:10 от daviz

# 853
  • в сърцето на един мъж...
На тази снимка е толкова обработена, че прилича на Селин Дион, не на себе си

А Максима без грим ми е като измита чиния, нищо свежо няма.

# 854
Страхотна фотосесия и много добре подбрани тоалети. Да, ретушът е малко в повече, но около 2000- 2010, беше много модерен силният ретуш.

Общи условия

Активация на акаунт