Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 329
  • 2 733
  •   2
Отговори
# 1 695
Имам известие от Спиди за кафемашината ми спечелена от календара на Филипс. За съжаление ще мога утре да я взема. Нямам търпение вече. 😀

# 1 696
  • Велико Търново
и аз получих известие от Спийди за ОПТИКА. Би трябвало да са чупливите чаши, нали така?

# 1 697
На някой друг да са му звъняли от Ипсос? Искаха ми мнение за правосъдната система в България, но не можех да говоря. Не успях и да питам от къде ми имат номерът 😆

# 1 698
При мен йетел за пореден път не работи. Щом изтрия полето ми дава,че вече съм играла

# 1 699
  • у нас
и аз получих известие от Спийди за ОПТИКА. Би трябвало да са чупливите чаши, нали така?
Да, те са.

# 1 700
  • Елхово
Аз също съм много доволна от Fashion days. Поръчах рокля и  две мъжки тениски! Размера не беше нашия, наложи се да ги върна! Веднага в профила ми се генерираха 3 ваучера и си поръчах подходящия размер! И бързо идват!

# 1 701
# 1 702
  • София
След като от Швепс ме бяха пропуснали с мейл и им писах три пъти на мейла предоставен в темата, вчера получих отговор от тях и ми се извиниха и поискаха данни за доставка до офис на Спиди. Чашите ще ги доставят до края на януари.

# 1 703
  • Пазарджик
И при мен е така. Вече почвам да си мисля, че има някакъв ъпдейт за приложението, но моят телефон е по стар и затова става така. Защото преди години ми се е случвало да не работи коректно приложението и се оказа, че телефона ми е стар и като го смених с нов се оправи.

При мен йетел за пореден път не работи. Щом изтрия полето ми дава,че вече съм играла

# 1 704
  • София
И аз вече с получени чаши от Швепс. Много благодаря на съфорумката писала за бъга на играта. Лятото с безалкохолно аперолче ще я споменавам с добро.

# 1 705
И при мен е така. Вече почвам да си мисля, че има някакъв ъпдейт за приложението, но моят телефон е по стар и затова става така. Защото преди години ми се е случвало да не работи коректно приложението и се оказа, че телефона ми е стар и като го смених с нов се оправи.

Не е от телефона. И при мен е така, а телефона ми е нов модел.

# 1 706
  • у нас
Уау, много нежни тези чаши Фереро. Със здраве да си ги ползвате Kissing Heart

# 1 707
  • Пловдив
Чашин ден Simple Smile
Пристигнаха ми от швепс-жълтички, за моя мъж, който е от Ботев Wink
И на Фереро, чудни са!
Скрит текст:

# 1 708
Чашин ден Simple Smile
Пристигнаха ми от швепс-жълтички, за моя мъж, който е от Ботев Wink