Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 338
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 2 220
И аз имам сложени 700 точки... не са малко ... но се надявам ... така и така съм активна да станат повече ... Не знам защо след като използвах старите точки ме върна на стартово ниво. При всички ли е така?

# 2 221
Аз, въпреки че попълних и анкетата продължавам да съм с 0г, и звезди нямам, нищо нямам. Профилът ми е от 2010г., не съм от най-активните, но все пак коментирам отвреме на време. Явно просто не ме харесват от Бг-мама.

# 2 222
  • Телиш/Плевен
И аз имам сложени 700 точки... не са малко ... но се надявам ... така и така съм активна да станат повече ... Не знам защо след като използвах старите точки ме върна на стартово ниво. При всички ли е така?
Имаше бъг и при много потребители беше паднал много надолу рейтингът. Сега би трябвало да си е наред.

Честито на всички! Hug Аз съм с 1926 точки.
Скрит текст:

# 2 223
  • Под Слънцето
Не знам за какви звезди говорите. Но на мен ми изписа, че ако попълня анкетата, ще ми бъдат начислени 500 т. Предполагам на всички така им е изписвало. Сигурно има изключения .. де да знам.. некои "звезди" са любимци тук, за разлика от такива като мен, на които им трият всеки пост
Трябваше да го скрийншотна както за игрите , да си пазя доказателство.
То вече на всичко трябва да правиш скрийншот май...

# 2 224
Гери барбарона беше с точки на КК.
Благодаря, не съм изпуснала нищо...

# 2 225
  • Пловдив
На мен хич не ми е до предизвикателства, че за пореден (надявам се вече и за последен) път се опитвам, да поумнявам Joy
Попълних анкетата и имам минимума точки. Надявам се следващите предизвикателства да са във време, когато няма да се боря с курсови проекти, реферати и текущи оценки и ще мога да се включа.

Дойдоха ми чашите от Швепс, ММ ги взел. Черни са Cry Съфорумка предложи размяна, та ще се възползвам Sad Само да се прибера окончателно, че сега уикендът ми преминава в шоферлък Stuck Out Tongue Winking Eye И в тази връзка - няма ли игра за гориво Joy Предимно на бензиностанциите ми отиват парите Sob

# 2 226
  • София
Не знам за какви звезди говорите. Но на мен ми изписа, че ако попълня анкетата, ще ми бъдат начислени 500 т. Предполагам на всички така им е изписвало. Сигурно има изключения .. де да знам.. некои "звезди" са любимци тук, за разлика от такива като мен, на които им трият всеки пост
Голям спор имаше за това в другата тема. Много потребители, включително и аз, бяха убедени, че за анкетата ще има точки. Явно не сме били прави, а наистина са били звезди.

# 2 227
Тези от вас, които имат повече точки, писали ли сте в темите, за които по правила пишеше, че ще дават повече точки? Аз съм попълнила анкетата и друго не съм променяла в общуването си тук. Имам 318 точки. Просто ми е интересно, не мисля да се пъна заради някакви точки да пиша за неща, които не ме вълнуват. Blush
За анкетата си пишеше звезди, не точки. Но къде са тези звезди...

# 2 228
  • у нас
Голям спор имаше за това в другата тема. Много потребители, включително и аз, бяха убедени, че за анкетата ще има точки. Явно не сме били прави, а наистина са били звезди.
Точки са. Когато сте в портфейла, скролвате надолу под магазините партньори и там е изписано датата и колко точки са спечелени. От анкетата са 500 точки.

# 2 229
Да, но аз съм я попълнила, а имам 318 точки. Всичко си попълних чинно. Значи не са от анкетата. Blush

# 2 230
  • Под Слънцето
Знам коя е другата тема, но само 1 път съм я погледнала. Тук ми е уютно и когато имам възможност, отделям от  свободното си време, за да чета или попиша малко.  Та сега се чувствам излъгана, заблудена и ощетена , защото съм грамотна и знам какво прочетох- там пишеше 500 точки. Не се споменаваха никакви звезди или друго.

# 2 231
  • Пловдив
Три пъти попълних анкетата, защото мислех, че нещо не я довършвам.... Не знам дали са ми дАли звезди, но точките са ми кръгла 0.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 21:13 от ilik123

# 2 232
  • София
И аз съм с 318, въпреки анкетата.

# 2 233
  • Варна
https://bg-mam.ma/p/1728077/49184832 То трябвало,да бъдеш сред първите 1000 участника.

# 2 234
Ето извадка от правилата, за анкетата пише звезди:

Общи условия

Активация на акаунт