Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 261
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 2 280
  • In The Middle Of Nowhere
Май трябва да се прехвърлят, иначе се губят.
Но на мен не ми харесва това, че няма да ми стоят и да се трупат тук и към края на годината да реша да ги обменям или не, ами отсега да ги прехвърлям някъде си и затова трябва да си напиша трите име и егн-то. И май нещо не ми изнася за трите лв.. Ако не съм натрупала достатъчно за 1 ваучер, за какво още сега да давам предварително толкова данни. Ето това не ми харесва и май лоялната програма на бг мама ще се окаже, че не е за мен.

# 2 281
Тия точки какво да ги правя, те не са достатъчни за нищо. Ще изгорят ли или трябва да ги прехвърлям?

Прехвърлете ги в IncentivAI LoyaltyHub, там могат да се трупат без да изтекат.

# 2 282
Аз като натисна да прехвърля точките, ми дава, че са 0 😮🥴, а всъщност имам. Чудна работа!

# 2 283
Тия точки какво да ги правя, те не са достатъчни за нищо. Ще изгорят ли или трябва да ги прехвърлям?

Прехвърлете ги в IncentivAI LoyaltyHub, там могат да се трупат без да изтекат.

A има ли сега някъде обявен срок да се прехвърлят, както имаше на предишната капмания. Нещо не намирам такъв🤔

# 2 284
A има ли сега някъде обявен срок да се прехвърлят, както имаше на предишната капмания. Нещо не намирам такъв🤔

Всеки един от Печелившите получава своята Награда под формата на BGM точки, видими в своя профил - таб Лоялна програма. Всеки Печеливш трябва да декларира до 23.02.2025 г. изричното си съгласие с настоящите Общи условия, както и да предостави на Организатора своите три имена и Единен граждански номер (ЕГН) или Личен номер на чужденец (ЛНЧ) или рожденна дата и да укаже на коя държава е местно лице за данъчни цели (на Република България или на друга държава). Предвид задълженията на Организатора по ЗДДФЛ, задължително условие за получаване на Наградата е предоставяне на данните по предходното изречение от страна на Печелившия. В случай че даден Печеливш не декларира съгласието си с тези Общи условия и/или не предостави данните, които са необходими на Организатора с оглед изпълнението на задълженията му по ЗДДФЛ, Печелившият губи правото си да получи спечелената от него Награда.

Накратко - срокът е до 23 февруари

# 2 285
Вижте я с колко е коментари е и то не и писала, само с емотин.... Е как ние останалите, които играем честно,как ще спечелим.... Инстаграм играта на Захарни заводи..

# 2 286
На свекърва ми са и изпратили втори път чашите на Швепс. 🤣🤣🤣🤣
Пренасочване първата пратка и явно е станала грешка.

# 2 287
На свекърва ми са и изпратили втори път чашите на Швепс. 🤣🤣🤣🤣
Пренасочване първата пратка и явно е станала грешка.

И на моята колежка, но тя ги отказа. И те пак ги изпратиха.

# 2 288
  • In The Middle Of Nowhere
Gen4eto, има много, които хитруват и слагат емотиконки вместо таг или тагват по 1 човек вместо двама, ако това е условието. Много ме дразнят и такива, които тагват някакви странни африкански или арабски профили. Отговорност е на организатора  да прегледа и одобри такива , ако бъдат изтеглени.
Пп: забравих и тези дето тагват собствените си профили(но не 1 или 2, а множество, уникално нагли са)

# 2 289
  • Сливен
Тениската от Фейсбук. 🇧🇬🇧🇬🇧🇬

# 2 290
# 2 291
  • при късмета
За точките с_у пари от форума, не гледайте параграфи за награди по ЗДДФЛ.  От форума ще се води хонорар и се декларира като такъв вид доход. Нищо общо с наградите. За хонорара и двете страни подават

# 2 292
А дали в такъв случай може да създаде проблем на жени, които са в майчинство? Помня, че приеха някакви изменения за доходи по време на майчинство. Ако е хонорар ми се струва, че ще е проблем. За 3 лв. да не ни карат да връщаме майчинство? Grinning В това, което са писали от бг-мама пишеше награда. Връщах се специално да чета някъде из коментарите им. А ето и в условията:
2.3. Съгласно разпоредбите на Закона за данъците върху доходите на физическите лица („ЗДДФЛ“), доходът от наградата се считат за облагаем, като задължение на Организатора е да декларира и да внесе за своя сметка, но от името на Печелившия, дължимия авансов данък върху дохода от Наградата.
Ох, извинете за спама. Мислех, че пиша в другата тема за лоялната програма. Blush

# 2 293
Скрит текст:

Всеки един от Печелившите получава своята Награда под формата на BGM точки, видими в своя профил - таб Лоялна програма. Всеки Печеливш трябва да декларира до 23.02.2025 г. изричното си съгласие с настоящите Общи условия, както и да предостави на Организатора своите три имена и Единен граждански номер (ЕГН) или Личен номер на чужденец (ЛНЧ) или рожденна дата и да укаже на коя държава е местно лице за данъчни цели (на Република България или на друга държава). Предвид задълженията на Организатора по ЗДДФЛ, задължително условие за получаване на Наградата е предоставяне на данните по предходното изречение от страна на Печелившия. В случай че даден Печеливш не декларира съгласието си с тези Общи условия и/или не предостави данните, които са необходими на Организатора с оглед изпълнението на задълженията му по ЗДДФЛ, Печелившият губи правото си да получи спечелената от него Награда.

Накратко - срокът е до 23 февруари

В другата тема пише, че срокът е до края на месеца (януари).

# 2 294
В другата тема пише, че срокът е до края на месеца (януари).

Къде точно го пише това?

Общи условия

Активация на акаунт