Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 219
  • 2 733
  •   2
Отговори
# 2 370
Участията се прехвърлят. Въпросът е Стименови и Василеви и те ли се прехвърлят Wink

# 2 371
подарен
Подарявам купон за - 10% отстъпка при покупка до 100лв. Ако на някои му предстои пазаруване и иска да намали сумата за плащане да пише, аз тази седмица ще пропусна пътуване до Лидл.[img width=485 height=600]//cdn.bg-mamma.com/qyzP/Id1L5.jpg

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 19:42 от rosicapi

# 2 372
  • Бургас
Няма как да е такъв късмет, че и в двете тегления да са печеливши.
Т.е. има вариант - да са само те участващите.

# 2 373
В играта на elephant какви са промоционалните опаковки? Не съм срещала такива.

# 2 374
Е не да само те участващи! Онзи ден купих за 12лв. Данонино!

# 2 375
Нещо ново ще има при хел.

# 2 376
Някой да знае на кой имейл да пиша за играта на Джим Бийм - този от правилата е невалиден.... а печелившите от последните 2 седмици ги няма и няма

# 2 377
Някой да е участвал в Лидл и Red Bull. Според класирането от играта, което се вижда съм с награда. Пишеше, че трябва да получа email, играта приключи миналата седмица. Има някой който да е получил такъв? Благодаря.

# 2 378
И аз и ММ сме с по 2 бележки, единствено логично обяснение за мен е че или имат магазин или работят в такъв, събират бележки и са вкарали доста ..

Е не да само те участващи! Онзи ден купих за 12лв. Данонино!

# 2 379
Може ли линк за играта на капи ,че не успявам да я намеря.Благодаря .

# 2 380
Може ли линк за играта на капи ,че не успявам да я намеря.Благодаря .

Няма още пуснат линк.
 Аз пазарувам сега, но ще изчакам да не би да сменят датата.
Иначе 5 лв е в Кауфланд една бутилка.
Трябва да се купят два броя.
10 лв за сок ми идва множко.

# 2 381
  • София
Някой да е участвал в Лидл и Red Bull. Според класирането от играта, което се вижда съм с награда. Пишеше, че трябва да получа email, играта приключи миналата седмица. Има някой който да е получил такъв? Благодаря.
И аз съм с награда, сак, не са ми изпращали още имейл.

# 2 382
агенцията ”ДНК Глобъл Груп” ЕООД за Данонино
Мисля че там е проблема, а не в броя бележки. Като имаш вътрешен човек си те тегли до 9-то коляно, а вие си купувайте мляко.

# 2 383
  • Сливен
И нашето "Агне", от Инстаграм играта, най-накрая взето от офис 😅.Да си правят компания. 😁

# 2 384
Много тъпо за Данонино. Не стига, че малко награди, а и да ги печелят едни и същи хора. От никъде нищо не чакам вече и ми е много кофти така. Вчера излизам от магазина и си казвам: Ама аз нищо не съм купила за никаква игра, не може така и се върнах в магазина  и взех едни солети елефант 😅. Днес си ги хапнах на работа за закуско-обяд.
Имаше само едно останало Данонино, иначе мислех да взема, ама като гледам няма особен смисъл 🤔.

Общи условия

Активация на акаунт