Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 169 651
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 2 610
И аз и ММ сме с дъски, но се чудя кога ли ще теглят тези кошници?
И дали се прехвърлят неспечелилите кодове?
А и дали може да се спечели повече от 1 награда? Би трябвало, след като са толкова много.
Уж четох правилата, ама май ще трябва да им пиша, за да разбера. Освен ако някой вече не го е направил и знае 😀

# 2 611
  • оттам, откъдето започва България
Честито на всички с дъски и престилки!
Не е истина, но след чашите явно ще е този валеж от награди.
Със здраве си ги ползвайте! Simple Smile

# 2 612
  • Sofia
Получих смс за дъска, а исках престилка. Ако някой иска размяна да пише. Не мога да потвърдя наградата дава че телефона е ползван за потвърждение вече странно.

# 2 613
  • София
ВИЕ СПЕЧЕЛИХТЕ: Бамбукова дъска Орехите
ТЕГЛЕНЕ: 30.01.2025
 смс е от 19:29 часа

# 2 614
  • София, Дружба 2
И аз и мама сме с дъски, с по един код участвахме.

# 2 615
И аз съм с дъска 😄

# 2 616
Тези, които сме с по 1-2 кода печелим дъска или престилка. Орехите си пазят хората с повече кодове, че не могат да съберат бройка за телефоните Grinning

# 2 617
Тези, които сме с по 1-2 кода печелим дъска или престилка. Орехите си пазят хората с повече кодове, че не могат да съберат бройка за телефоните Grinning

Аз съм с 10 кода и престилка....

# 2 618
  • Телиш/Плевен

С шест кода съм и писах вече, че печеля дъска.

# 2 619
  • София
Един код - една дъска Simple Smile Ще си е за сестра ми, тя купи саламчето Simple Smile

# 2 620
Май всички сме с дъски и престилки 😀, а дали има някой с кошница 😀

# 2 621
Сега като ви чета, май ще ходя да купувам един салам и да го подарявам, колкото да се запиша, че дъските наистина много ми харесаха 😂
П.П. Ако някой като си получи дъската не я иска, разменям срещу плетени играчки 👀😂

# 2 622

С шест кода съм и писах вече, че печеля дъска.
6 кода дъска,ММ 2 кода-дъска.
Нали трябваше да пазим опаковките, да предаваме на куриера ? С този бокс,няма как да стане.
Някой може ли да ми каже ,колко дена стоят пратките в тези кутии,защото посочих съседен град.

# 2 623
И аз съм с дъска от Орехите. С 1 код Simple Smile

# 2 624
Равносметка: 2 кода - 1 дъска и 2 грозни салама в хладилника. Май това ще ми е участието Frowning1

Общи условия

Активация на акаунт