Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 169 640
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 2 625
  • Телиш/Плевен
Някой може ли да ми каже ,колко дена стоят пратките в тези кутии,защото посочих съседен град.
Колко време остава пратката ми в easybox?
В зависимост от това кога вашата пратка е била заредена в Easybox, периодите на съхранение са както следва:
• Неделя – Четвъртък: 48 часа
• Петък – Събота: 72 часа
Можете да проверите времето за съхранение на вашата пратка, като отворите връзката, включена в имейла / СМС-а за доставка

# 2 626
Равносметка: 2 кода - 1 дъска и 2 грозни салама в хладилника. Май това ще ми е участието Frowning1
Аз купих луканка Чардака, ужасен вкус.

# 2 627
И аз съм с дъска, с 1 код. Ще се пробвам и за другите награди с още кодове.
В Box кутиите пратките стоят до 3 дни.

# 2 628
  • Пловдив
Аз пък харесвам шпековия салам.
5 кода имам и печеля престилка.
За телефона и кошницата ще искат егн и сигурно ще звънят.
Има печеливши в инстаграм за кроасани за цяла година. Стори ми се, че съфорумка печели.

# 2 629
  • Под Слънцето
Мене ме домързя да ходя да се снимам и да се въртя на 360 градуса на щандчето в Булмаг за кроасани, но пък от половин час се боря със сайта на Хайнекен- дават  бира за цяла година .. но само за хамериканци. Не става с друг телефонен номер. Изредих и норвежкия на мъжо, и холандската карта.. Не пуска , гада.

# 2 630
Мрън-мрън, на ръба съм да се откажа от игрите вече, където и да играя, ме няма...то не бяха queens, milka, gift card, A1, 7days в insta, за някакви бири регистрирах над 30 капачета, данонино, прингълс, либрес, това са сигурно само половината игри, в които вземах участие и все нямам късмет. Дори не вкчваю giveaways в инстата... Чакам вече само от Технополис, но то е ясно,че и там шансът е малък. Последно получих прекрасните чаши на Фереро и Швепс (за последните не се чувствам късметлийка) и оттогава нищо, а вие имате ли такива периоди?

# 2 631
Кауфланд

# 2 632
  • Телиш/Плевен
Последно получих прекрасните чаши на Фереро и Швепс (за последните не се чувствам късметлийка) и оттогава нищо, а вие имате ли такива периоди?
Периоди, в които да не печеля награди ли? Ако е това - имам, разбира се и това е най-нормалното нещо. Няма как да се печели във всяка игра, не и по честен начин.

# 2 633
  • София
От Кауфланд да не би да четат в темата? Joy Тези дни въздишахме за хубавите награди като менюта и билети за кино от Спаркса и хоп ... предлагат билети за кино. Лошото е, че за огромната клиентела на Кауфланд, 50 награди са твърде малко.

Изненадите на деня също са от 3.02, нали?

Да се оплача, че чашите от Швепс на мъжа ми се озоваха в Хасково вместо в София. Пробвахме да пренасочим, видяхме, че ще струва 3 лв и не потвърдихме промяната. Обадихме се на телефона на организатора, някакво любезно момиче каза, че имало много объркани адреси и останахме с впечатлението, че ще оправят нещата. Сега има смс, че чашите го чакат в София, но дължи 3 лв. Sad

# 2 634
Аз го приемам като развлечение  участието в игри ,затова не го изживявам толкова като не печеля .има хора които работят в магазини и имат много бележки ,а аз с мойте една ...две..

# 2 635
Последно получих прекрасните чаши на Фереро и Швепс (за последните не се чувствам късметлийка) и оттогава нищо, а вие имате ли такива периоди?
Мрън мрън и аз, същото е положението и при мен… то не беше Милка, Девин, Куинс, абе кажи речи навсякъде и нищо…в инста не играя, че постоянно ме блокират, но и във фейсбук играя и там нищо, напрягам се вече…

# 2 636
Лале ти го е казала много добре.
Има нещо друго обаче.Не се вманиячавай в печеленето.Това е просто хоби,което изисква доза късмет.Всички сме наясно,че не се печели постоянно и няма нужда да се разстройваме от това.Все пак не ни зависи живота от това.Даже ако спечеля,а не е било очаквано радостта е по-хубава.Гледай си живота и семейството да са добре,а ако от някъде дойде нещо,то е просто бонус.😉

# 2 637
Аз миналата година имах пауза от 6 месеца без награда. Затова пък декември беше мнооого дащен.
За януари имам само една дъска от орехите от снощи, а съм се включила на много места, но каквото, такова. Което е мое, ме намира.

# 2 638
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Може да опиташ с някое от приложенията, което дава виртуален номер с американски регионален код, Talkatone например.

Мене ме домързя да ходя да се снимам и да се въртя на 360 градуса на щандчето в Булмаг за кроасани, но пък от половин час се боря със сайта на Хайнекен- дават  бира за цяла година .. но само за хамериканци. Не става с друг телефонен номер. Изредих и норвежкия на мъжо, и холандската карта.. Не пуска , гада.

# 2 639
И аз съм на мнения, че не трябва да се печели на всяка цена. Пробвам си късмета ако стане. Аз последно спечелих чаши от Швепс а от Фереро нищо. А и тези награди не бяха толкова отдавна, съвсем нормално е да има приливи и отливи. Игрите независимо от вида си ако се играят не за удоволствие а на всяка цена печалба могат да водят до пристрастеност. Бъдете внимателни, и бдителни опитайте се да разгадаете емоциите си.

Общи условия

Активация на акаунт