Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 104
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
За нови потребители има някакъв пробен период - 6 или 14 дни беше

# 661
Изпращам ти
Аз имам за месец.
Здравейте скоро в темата имаше мнения за Сторител ,линк за проба или нещо такова ,не обърнах внимание,но сега реших че искам да пробвам да слушам книга .запомних варианта за абонати на йетел ,но аз не съм ,та ако някой може да ми помогне с вариант да  проверя дали ще ми хареса и е приложимо за мен  …..Purple HeartRevolving Hearts

# 662
Hrisi 82, честито за машината, но в игрите на фантастико не се ли взимат на място от магазините наградите?
Аз не съм от София.Попитах дали може да ми я изпратят по Спиди.Те ми я изпратиха веднага.
Здравейте, а с колко коментара участвахте?

С 2 коментара съм участвала в различни дни мисля.

# 663
Да се похваля и аз с комплекта ми от Бейлис.

# 664
  • София
Мислех си, че чашите на Бейлис са еднакви. Аз спечелих само чаша, а не комплект и получих такава:

# 665
Сериозно ли са или изпратили една чаша и то тази, с вид като от левчето?!?

# 666
  • Телиш/Плевен
Много се зарадвах, че сайтът на Орехите вече работи, дори успях да регистрирам първи код. Heart Eyes Зарадва ме и това, че кодът е скрит в опаковката, някой имаше опасения за това, но ето, вътре си е:
Скрит текст:
Взели са мерки играта да се проведе максимално честно, дано и други организатори ги последват.

# 667
  • София
Сериозно ли са или изпратили една чаша и то тази, с вид като от левчето?!?
Факт. Simple Smile

# 668
Да се похваля. С имейл от ДиЕйчЕл за игра Cluedo. Обожаваме настолни игри вкъщи.
Иначе нямам друго известие, че съм спечелила

# 669
Мислех си, че чашите на Бейлис са еднакви. Аз спечелих само чаша, а не комплект и получих такава:

Миналогодишните Коледни Комлекти на Бейлис бяха с такива чаши. Аз имам такава от тогава.

# 670
  • Samokov
Имам и аз точки от форума.  След корекция на списъка на Джим Бим съм с бутилчица. Имам и пуловер от Нутела,но ще ги носим лятото за морето.

# 671
Ваучерите от Куинс идват утре!

# 672
  • Русе
Тея мезета на Орехите в Русе къде ги намирате? В големите магазини няма от промоцията, освен да си обикалям марките магазинчета. Там зареждат малки количества и може и да има.

# 673
Аз снощи взех суджук от Кауфланд, имаше с промоопаковки, но бяха смесени с другите
Тея мезета на Орехите в Русе къде ги намирате? В големите магазини няма от промоцията, освен да си обикалям марките магазинчета. Там зареждат малки количества и може и да има.

# 674
  • София
Няколко награди от 2024-та дойдоха:

И един комплект за коса от Нотино.
В ИГ съм все по 3 дни блок,не може да се играе там...

Общи условия

Активация на акаунт