Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 123
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 585
Инстаграма днес ме блокира на първия коментар в една игра - какво пък толкова не ми хареса?

# 586
  • Пловдив
Преди малко Интерлогистика ми доставиха играта от Тофифи.

# 587

Наградата от Фантастико в Инстаграм.Спечелена вчера,доставена днес.Много коректни и бърза доставка.Благодаря от ❤️.Пожелавам късмет на всички и нека всеки си спечели мечтаните награди.

# 588
Игрите в инстаграм все едно са измислени да си тренирам нервите и да постигна по-висша степен на търпимост спрямо измами,некоректност и мързел.
Ей вчера в една игра цял ден обявят в 8 часа ще изтеглим победители ама явно 14хил коментара им се видяха малко та излезе една девойка изтегли две от по малките награди и изчезна и следете ни за другите награди.
Ми ти си обявил че теглиш на 6.01 какви са тия простотии.
Вчера едни други влезли и тихомълком си удължили срока за участие с още една седмица за по-весело.
В игрите с покупка поне спазват понякога някакви срокове и има коректност спрямо участвалите/понякога/

# 589
  • In The Middle Of Nowhere
Hrisi 82, честито за машината, но в игрите на фантастико не се ли взимат на място от магазините наградите?

# 590
Как ревах за тая машина... И не и не!
Честита да е. ❤️🥹

# 591
3:0 за Милка, мрън! Децата много харесаха шейната и пак ще се играе.

# 592
Hrisi 82, честито за машината, но в игрите на фантастико не се ли взимат на място от магазините наградите?
Аз не съм от София.Попитах дали може да ми я изпратят по Спиди.Те ми я изпратиха веднага.

# 593
  • София
Аз не съм от София.Попитах дали може да ми я изпратят по Спиди.Те ми я изпратиха веднага.
Здравейте, а с колко коментара участвахте?

# 594
  • In The Middle Of Nowhere
Интересно и аз не съм от София и затова не участвах в игрите на Ф , защото в общите условия пишеше, че наградите се взимат от магазините на място. Ха сега де... да участвам ли занапред или не..

# 595
Участвай, пък ако си струва ще намериш кой да ти я вземе и прати 😊

# 596
Освен ,че не пращаха даже и искаха нотариално заверено пълномощно за взимане на награда на чуждо име от фантастико.

# 597
Пристигна наградата от Bonduelle, консервите от 1во теглене, имаше забавяне при доставката, че са направили 1 пакет, а са ги обявили като 2 и куриера си търси втория. Та от 27.12 бяха в куриера, но ми обясниха ситуацията след обаждане от моя страна, днес се извиниха за забавянето и куриера ли помогна с пратката, така, че адмирации. Идват с In Time, пращат известие на Viber в деня на доставка.

# 598
Здравейте за играта на орехите - снощи имаше луканки на 50 % с промоционални опаковки във Фантастико в Надежда 1 , предполагам че и по другите филиали има

# 599
Получих имейл за адрес от Филаделфия. Явно ще започне изпращането 🥳🥳

Общи условия

Активация на акаунт