Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 104
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 675
Играя от години в Инстаграм и печеля даже често. Преди нямаше такова блокиране, знаете ли защо се случва това от миналата година насам? Даже понякога по седмица..
Няколко награди от 2024-та дойдоха:

И един комплект за коса от Нотино.
В ИГ съм все по 3 дни блок,не може да се играе там...

# 676
Здравейте, има ли вече победители от втората част на играта на Ариел за перални и подаръчни пакети

# 677

Наградата от Фантастико в Инстаграм.Спечелена вчера,доставена днес.Много коректни и бърза доставка.Благодаря от ❤️.Пожелавам късмет на всички и нека всеки си спечели мечтаните награди.
Честита награда, Хриси! Цялата година да ти върви така, нека всеки получи най-желаните и полезни награди 🤞💗

# 678
Снощи гледах, че в Tullamore DEW са махнали един Мирослав, един Данаил, но са оставили Николай Стайков и Nikolai Staikov.  Руска също беше изчезнала, сега отново ги има.
Диана Славова и Диана Русева дали са едно лице? Написах в google и излезе, че има фирма в Стара Загора.

Тона го сподели на НАП, може да й направят проверка.

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 23:41 от val_8

# 679
Седя си аз, посред нощ.. и за пореден път си мисля, колко много искам пътуването до Лапландия от КК!
Почти сигурна съм, че вече е ясно, кои са победителите.. ама тайничко си се надявам.. 🥹
Иначе, един Дайсън, като отешителна награда, пак не бих върнала!
И той ми е мечтан... 🍀

# 680

Днес получих комбото от колата, ледарката е доста голяма.

# 681
  • Washington,USA
Много хубави награди! Браво!

# 682
На Бг мама в игрите след колко време отговарят на мейлите. Спечелих в играта на Xiaomi, писах им на 1ви, никаква реакция.

# 683
На Бг мама в игрите след колко време отговарят на мейлите. Спечелих в играта на Xiaomi, писах им на 1ви, никаква реакция.
Веднъж съм печелила - нямаше повторен имейл от тяхна страна, че са получили данните ми, директно изпратиха пратката.

# 684
  • Телиш/Плевен
Не отговарят, направо изпращат наградите.

# 685
  • Елхово
Спиди носят Филаделфия Heart Eyes

# 686
  • Стара Загора
Имам мейл от дчл за играта от прингълс , спечелена на 13.12. Чакам чашите от швепс. Късметлийска година на всички пожелавам

# 687
Подарявам купон за 25% намаление на всички месни продукти "Брей" в КФ. При нас все още няма "Орехите" с код .

# 688
Добро утро на всички.
Да Ви разсмея малко, тезш дни си правих равносметка за изминалата година - изключително благодатна от гледна точка на награди, разнообразни и интересни, повечето от които подарих.
Реших да се похваля на ММ с моя късмет и да се пошегувам, че е време и той да почне да играе 🤭
А той ми се измя и ми каза че купил 6 кена Хайникен и вече печели 4 кена, но тр да изчака 15.02, когато започвала играта. Вчера спечели и чаша на Кока Кола....10 години сме заедно една вафла не е спечелил,  аз нищо от началото на годината🤔
Почвам да се чудя, да не ми е откраднал късмета.
Усмихнат ден на всички 🙂🙃🙂

# 689
Четох сега правилата на Орехите - можеш да спечелиш и голямата награда, и от малките. Но не разбрах дали можеш в повече от едно теглене да спечелиш или само еднократно🤔

Общи условия

Активация на акаунт