Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 440
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 525
  • Велико Търново
Чакам и Dare да видя как ще натъкмят списъка с печеливши.
И на тях ще пишем! Важното е много да пишем и да им обърнем внимание!

# 526
  • София
Чакам и Dare да видя как ще натъкмят списъка с печеливши.
И на тях ще пишем! Важното е много да пишем и да им обърнем внимание!
Никакъв смисъл няма с тях. Ако видиш миналата година какви фермани си писахме и ме сиктердосаха накрая. За тях нямаше нищо нередно.

# 527
Въпросът е ,че ние можем да си позволим по няколко бележки защото реално купуваме от нещото,а тя може да си нарисува стотици ако не я мързи.
Та реално шанса им на такива и е стотина по-голям от нашия.
Специално преброих колко билета съм купила от КК за ваучер за Fashion Days - 32 бр. Мейл, че съм спечелила нямам. А съфорумка с един билет, написа че печели ваучер. Така че не винаги е до бройката.
Та колкото и бележки да нарисува Д.С /не знам как се прави, ама сигурно не е лесно/, няма ли едно пръстче да разджурка "правилно" имената, няма да е винаги с големите награди. Няма как ВИНАГИ шансът да е на тяхна страна. Едни и същи имена, едни и същи кланове са окупирали първите места в определени игри. Ако се направи анализ кои агенции обслужват игрите в които печелят, кръгът ще се стесни до няколко агенции в които въпросните хора имат позиции. От много бележки и шанс ли Юлия Цветкова обра наградите в Нивеа в три поредни игри?! Това и по теория на вероятностите сигурно клони към Нула.
Също така мисля, че бележките им са редовни, може би имат мини супермаркет, или магазин за алкохол и захарни изделия. И вечер изсипват кошовете с невзети бележки и почват Laughing
А сега Дианчето ни чете и надсмива, наконтена с очилата от Deacon и с Айфонче в ръка от  Джеймисън.
Като видях пък  К. Борисов, неволно се сетих за Б.Борисов...

Дописвам се. Сега видях, че очилата ги е спечелила Диана Леонардова. Може би е различно лице от Диана Славова?

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 21:58 от niik

# 528
  • Sofia
Аз също нямам път съм Кауфланд ако някой иска някои от тези купони нека ми пише

# 529
  • моята мила родна страна
Свободен купон за Кауфланд за  - 20лв. при сметка над 200 лв. Важи до утре, 07.01.

# 530
Може ли списъка с печеливши, че не го откирвам?

# 531
Орехите са отбелязани със специална опаковка за играта. Взех бабек от Била.

# 532
Преди време ellxieff ни обърна внимание, че победителите в три от последните игри на Нивеа са едни и същи лица- Юлия Цветкова и сем. Стоеви. При общо 13 бр. награди, 7 са техни. Писах  мейл до Нивеа на 13 декември на nivea.sofia@beiersdorf.com . Търпеливо чаках да ми отговорят. Дори и нещо в стил ала бала. Но те  явно нямат такива намерения. И други съфорумки май писаха до Нивеа, имате ли отговор?

Сложих им и една картинка с цветове- 3 червенки, 2 зеленки и 2 синички. Ама и това онагледяване не ги трогна. Очакваме, че щом организаторът е световен бранд, ще е по-честно състезанието, но май не е така.

И аз им писах тогава, но никой нищо не е сметнал за необходимо да ми отговори.

# 533
Орехите са отбелязани със специална опаковка за играта. Взех бабек от Била.

А успяхте ли да го регистрирате? Защото аз като цъкна на "регистрирай код" ми презарежда самата страница.

# 534
pafza, играта не е стартирала  все още.

Относно повтарящите се имена сред печелившите, си спомних за еднаквите числа от тотото в два поредни тиража. Всичко е възможно и всичко е наред, нарушения няма Innocent

# 535
Тюламор дю ми отговориха ,че са публикували новите печеливши да ги прегледам и отново повтарящи се имена пак Димитър Радулов с 2 якета ,а изрично им то бях написала и не само той в повтарящите се имена.Въобще дали взимат насериозно това ,че им пишем Леонардови,Русеви пак са сред печелившите.

# 536
  • При децата ми
Тук има печеливши: https://jbbwinter.com/winners
Скрит текст:

Отново Д. Славова... Без коментар!

# 537
  • Пловдив
От темата за BeAdora 🙂

Поради невъзможност да се свържем с един от печелившите в играта, се наложи да бъде изтеглен нов победител. Честито на: pinko

# 538
Явно днешния ден наистина е "чудо".Честит празник на всички именници.И аз съм с кафемашина от Фантастико в Инстаграм.Дано всичко е наред и да си ги ползваме със здраве Simple Smile

# 539
Някой знае ли кога ще теглят от Daire.

Общи условия

Активация на акаунт