Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 142
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 615
Все си мислех че ИИ си е избрал определени имена в системата и все те печелят. Преди малко гледах теглене с написани имена на листчета, и познайте. Пак от тези имена. Явно си имат късмет хората.
 А за тези с шашмите, както виждате, не се отказват. Все някъде минават. Само си представям как години наред са печелили много и големи награди, и повечето с измама. И се чувстват доволни от това. Но явно системата го позволява.

# 616
  • София
Коя сума регистрирате в случаите, когато продуктът е на промоция, но на касовата бележка в някои магазини изписват нормалната цена и после с минус вадят отстъпката?
В случая 3.79 лв. или 2.49 лв.?

Би трябвало след отстъпката да се регистрира. Реалната цена платена за продукта.

# 617
Все си мислех че ИИ си е избрал определени имена в системата и все те печелят. Преди малко гледах теглене с написани имена на листчета, и познайте. Пак от тези имена. Явно си имат късмет хората.
 А за тези с шашмите, както виждате, не се отказват. Все някъде минават. Само си представям как години наред са печелили много и големи награди, и повечето с измама. И се чувстват доволни от това. Но явно системата го позволява.

винаги съм регистрирала с отстъпката

# 618
Разбира се, че сумата след отстъпката. Нея плащам, нея регистрирам.

# 619
Получих имейл за адрес от Филаделфия. Явно ще започне изпращането 🥳🥳
нали попълване данни при спечелването

Ами явно ми е било непълно попълнено и даже не си спомням какво попълвах. 🤗

# 620
Като каза ГФК, да питам някой има ли проблем с влизането в Yougov? Не знам нещо след сливането на двата сайта ли, или е от по-късно, но вече не мога да вляза в приложението с попълване на анкети. Не получавам код за достъп на имейла и това си е. Писах им няколко пъти, но никакъв отговор...

# 621
Какво става с Ваучерите от играта на Престиж 50 лв за Фантастико? Някой получил ли си е ваучера?

# 622
  • София
Какво става с Ваучерите от играта на Престиж 50 лв за Фантастико? Някой получил ли си е ваучера?
Да, миналата седмица, даже го похарчих Simple Smile

# 623
Получих имейл за адрес от Филаделфия. Явно ще започне изпращането 🥳🥳
нали попълване данни при спечелването

Ами явно ми е било непълно попълнено и даже не си спомням какво попълвах. 🤗
дано се размърдат малко и те и фереро и от тях ни звук ни картина ,сигурно февруари ще ги пратят Kissing Heart

# 624
Някой пази ли телефона от който за звъняли Престиж за ваучерите за Фантастико?

# 625

Аз го получих. Куриерът каза, че отдавна седи при тях, но имат много пратки и са се забавили с разноса.

# 626
Хайде на наградите

# 627
За ваучерите от Престиж и Фантастико
Скрит текст:
Не е получен още ( София), мислех тези дни да звъня на телефона от правилата

# 628
Здравейте ММ им звънна и той чака, казаха че не са разпратени още всички тъй като срока е 45 дни ...

За ваучерите от Престиж и Фантастико
Скрит текст:
Не е получен още ( София), мислех тези дни да звъня на телефона от правилата

# 629
https://www.bg-mamma.com/?action=loyalty_program
Не трябваше ли да има нещо ново от вчера?
За Билла - игра на млякото ли има?
И снощи с първата бележка уцелихме шейна, за първи път ми се случва в игра да печеля от първия път Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт