Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 171
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 705
Да помрънкам и аз тогава! 1:0 за Милка 🥲 ще си позволя още едно участие за тая пуста шейничка и приключвам. Мрън!

# 706
Вчера някои питаше за играта на Ариел в Кауфланд. Днес имам имейл за спечелени продукти Ариел и Ленор.

# 707
Хем не съм играла в ДМ, хем като видя име като моето, трепвам. Simple Smile

И аз така. Simple Smile Видях име като моето и се зачудих участвала ли съм.
Но после се сетих, че ДМ изпращат @, а такъв не съм получавала.

Преди време бях спечелила един серум от кампания за тестване на продукт.

# 708
Аз нямам мейл и от Даре, а там съм с някокло учатия. Детето ги обожава и ги купуваме редовно. Мрънкам!

# 709
Току що получено.
Поздравления! Бяхте изтеглени като печеливш в томболата на ARIEL. Вашата награда е: комплект продукти Ариел и Ленор. 

# 710
А някой с перална няма ли да се похвали? Мама е с прах за пране и ще ме почерпи 😁

# 711
Аз още чакам продуктовия пакет от милка. Дали някой го е получил вече?
Иначе януари тръгва кофти от към игри...МРЪН

# 712
И аз съм с награда от Dare, пак бях само с една бележка. Все така става. Сега искам много наградата от After eight и съм с 1000 бележки, сигурно няма да стане там.

# 713
Мен ме няма също в списъка за четката. Но продукт за тест са ми изпращали.
От тези игри на ДМ не са ме теглелили нито в тест на продукт, нито календарите им, сега също...

# 714
Много ви се радвам на наградките... Днес ми пристигна и моят ваучер от последното теглене на Queens... От кока кола вече 3 година нямам никаква награда ... но те толкова намалиха бройките, че вече не се и надявам. И чорапи не успях да нацеля ...

# 715
  • при късмета
Да помрънкам и аз тогава за Деар и да се надявам, че не са разпратили всички имейли. Мрън

# 716
Някой друг от спечелилите фитнес гривна от форума има ли съобщение за пратка?
Изненадах се че толкова скоро, но още повече се изненадах че в myspeedy виждам че на съдържание е вписано PRESIDENT.
Мисля си да не са омотали нещо данните кой за каква награда е, че те форумните игри бяха доста...

# 717
Мрън мрън искам и аз еmail от Daire бях със 10 бележки дано ме зарадват.

# 718
Аз все още не си получих кулинарната книга. Вие получихте ли вече наградата си?
Спиди носят Филаделфия Heart Eyes

# 719
ма ко, май няма смисъл, наградите не бяха много. И аз таях малка надежда Thinking

Общи условия

Активация на акаунт