Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 214
  • 2 733
  •   2
Отговори
# 735
Никъде ме няма, на работа е пълна лудница , та МРЪН, МРЪН

# 736
# 737
Тия пародии с лайк в кой ли век ще отшумят?! 😁

# 738
От озон ми пратиха кодове за остъпка но не виждам до кога са?

# 739
  • In The Middle Of Nowhere
И е също така много сигурно, че като пише че е използвано сирене на еди коя си марка точно такова е сложено 🤥

# 740
Обикновено изобщо не е такова. Grinning С тези харесвания по-скоро целят популяризиране. Сега много се ядосах на конкурса на Икеа за рисунка, 15 финалисти, като 3 от 15 с най-много лайкове ще са сигурните, останалите 12 избрани от жури. От тези три с лайковете само една има хубава, другите две със сигурност са играли по групите във ФБ. Пълно безумие, надявам се скоро да се преустановят такива практики.

# 741
И аз съм с мейл от Ети, с награда - 1гр 😊 (160лв).
От Милка не искат да ми дадат шейната. Мрън! След телефона, нищо не съм печелила от тях.

# 742
В предишната игра на Dare "обичайните заподозрени" бяха обрали повечето награди, за това и нямах мотивация да играя с повече бележки, въпреки че харесваме вафличките им. Сега прави много добро впечатление, че има печеливши от форума Simple Smile

# 743
  • Варна
За OZONE.BG
Кампанията се провежда в периода от 08.01.2025 г. до 12.01.2025 г., включително или до изчерпване на количествата. По време на Кампанията e възможно да бъдат използвани Промо кодове, предоставени от Организатора, както следва:
А) Промокод ThankYou10, който предоставя 10% намаление на определени стоки, дори и на такива с вече намалена цена, от следните категории: Видеоигри, Гейминг, Книги*, Пъзели, Настолни игри, Мърчандайз, Малки електроуреди, Аудио, Козметика, Майка и бебе, Играчки, Фото, Спорт, Аптека, За дома, Хоби, Филми и музика,
Ученически пособия, Мобилни аксесоари, Подаръци.

Б) Промо код ThankYou5, който предоставя 5% намаление на определени стоки, дори и на такива с вече намалена цена, от следните категории: Телефони, Таблети, Лаптопи, Телевизори,
Монитори, Графични таблети и четци, PC компоненти, Хранителни добавки.

# 744
  • Sliven, Bulgaria
Мисля, че не е споделяна.

# 745
  • При децата ми
В предишната игра на Dare "обичайните заподозрени" бяха обрали повечето награди, за това и нямах мотивация да играя с повече бележки, въпреки че харесваме вафличките им. Сега прави много добро впечатление, че има печеливши от форума Simple Smile

Именно, затова това играх с по малко бележки, но нямам мейл. Мрън, мрън...Smile

# 746
  • burgas
Еее добре съм Kissing Heartтърся си името сред спечелилите в DM и се сещам ,че не съм участвала.Милка пропускам ,че само дебелея. В Орехите ще се включа -днес в Била намерих бабек с промо код.Странно ,че беше само 1 брой ,или има голям интерес към играта или зареждането е слабо!

# 747
Аз съм с награда от DARE,за пръв път тази година!Много се надявах на Ариел,но нямам имейл.
Пакета от Милка още го чакам.

# 748
Във Фантастико до днес по брошура има минус 50% на орехите бабек. Всички опаковки бяха промоционални.

# 749
И аз чакам гривна от форумната игра, но нямам известие. Вашите много бързо дойдоха.
А така исках книгата на Филаделфия, уви не ми се падна.

Общи условия

Активация на акаунт