Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 357
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 795
Аз също чакам все още ваучера от Швепс, както и чашите. Мисля да се включа в играта на Маги. Днес получих три стека вода от форумна игра. Все е нещо, доволна съм.

# 796
В играта на Милка се включих вече 3 пъти.. греда!
Влезнах да купя малки кроасанчета и една мацка пред мен взе... И си остави бележката. 🤣
Много обичам така като стане,особено в кварталния магазин, дето си ме знаят и не ме гледат странно,като взема чужда бележка. 🤣
Ще пробвам още 1-2 пъти, че и без това правя зъби, не е добре да се прекалява! 🙃🥹🍀

# 797
  • Лясковец
Писва ми от игри които не си спазват поне поставените условия в игрите,Дестан искат да харесаш последните три публикации на страницата им преди играта,ами,че те от 5 печеливши тримата не са харесали нито една,Стоки от Англия,Русе,обявяват трима печеливши,а теглят един,други така и не теглят печеливши,трети искат публично споделяне,то пък няма такова.Заглеждам се и във игри които качват клип с теглене на печеливши където се вижда броя участници,ами на едната пишеше 25 човека,а те си бяха над 600,други теглят печеливши и всеки път програмата почва от начало,върти едни и същи имена.Сега и играта на Киселово,никъде не е споменато,че трябва да се изпише марката на продукта.Дестинация Павликени пък там бъка от крадени снимки.Навсякъде се напълни с хора които се правят на тарикати и страници които ни правят на балъци.

# 798
Ех… днес късно влязох да чета. И аз бих се зарадвала на книгата с рецепти, ама … късмет  😂 да… с тези измислени страници в инстаграм и неспазване на правила, не е много приятно. Често се надяваме да спечелим , търпим блокиране по няколко дни, а и понякога раздават на колеги инфлуенсъри. Отдавна спрях да се впечатлявам. Просто ги блокирам да не им се вържа втори път…

# 799
От утре луканковият салам на "Орехите " е на 50 процента намаление.

# 800
  • Пазарджик
Къде?

# 801
  • София
Къде?
Била

# 802
  • у нас
Благодаря за споделеното. Явно трябва да търся в друг филиал на Била, че онзи ден нямаше.

# 803
  • Бургас
Лелеее,никъде ме няма - ДМ, Хайникен,Даре...никъде!
Карък голям съм! Simple Smile

Радвам се,че има много печеливши от темата! Честити да са ви наградите, момичета!

За Клана вече не знам какво да кажа! Наглост до безкрай!

Аз лично в Нивеа нямам намерение да участвам.

# 804
  • Елхово

Айде от утре с шейната Joy

# 805
  • Варна
Искам и аз,шейна,но няма.Честито Машката.

# 806
Къде?
В "Била" . Извинявам се пропуснала съм да напиша .

# 807

Айде от утре с шейната Joy
интересно ти ли ще я караш и къде в големия ви сняг,то не можете да излезнете на пътя от сняг Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 808
Днес и аз си взех смарт гривната от форумната игра. Бях на косъм да пиша тук сутринта като получих съобщението за пратка в Спиди. На описание пишеше Президент и се зачудих дали не е станала грешка. Но все пак реших да видя първо пратката и тогава да го мисля. Като видях малкия пакет се успокоих, че всичко е точно.

Много съм доволна. Имам предишния модел на Xiaomi и сега ще си я нося с удоволствие.
Аз съм със 7ца и имах намерение като дойде време да я сменям да е друга марка... но изглежда че ще дам шанс на 9ката все пак Grinning Късмет ми е. Което вече ме прави с 1 награда напред спрямо миналата година Joy През нея нищо нямам спечелено, не че и в толкова много игри играя де.
И аз се почесах по главата като видях че пише Президент, бях тръгнала да им пиша да не би някой друг да си остане с чакането ако са ми пратили неговата награда. Но друга съфорумка каза че е това, доста рано през деня, та точно преди да затворят Спиди я взех и аз.

# 809
Тоз салам в момента го хапваме, но не ми харесва и не бих повторила. Мазен и мек е.

Общи условия

Активация на акаунт