Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 390
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 855
И ние сме с пакет продукти от P&G 🥰

# 856
Пристигна ми пакета от Памперс и Кауфланд. Омекотитела беше разлят, но има останало количество.
Ще помоля на лично за код, за Нотино. Ако някой има индивидуален. Благодаря.

# 857
Да се похваля с награда от Инстаграм. Приемам го за малка компенсация за липсата на късмет в играта на L'oreal. Blush Добре, че sinara Heart ми писа, че съм спечелила, че аз в Инстаграм си чакам в повечето случаи да ми пишат ако печеля.
Споделете как следите дали печелите. Ако е на стори то нали изчезва бързо... Ако са ви тагнали в сторито продължава ли да стои в известията, че са ви споменали и след изчезване на сторито?
Аз си правя скрийншот на играта и така имам информация на коя дата ще се тегли, но не проверявам всеки ден и после често не мога да открия кой е спечелил.

# 858
Дали има игра/бонус от А1 за мегабайти?

# 859
Когато отбележиш някого в стори или той те отбележи, отива в личните съобщения, Direct. Може и да е някаква настройка, при мен е така, ето пример:

# 860
https://heinz-promo.bg/pobediteli/
Има печеливши, и аз съм с курс!
Обаче по това време съм в чужбина, та го разменям.

# 861
  • При децата ми
Дали има игра/бонус от А1 за мегабайти?

Има колело в приложението на А1. Можеш да въртиш всеки ден колелото и да ти се паднат 5000 мегабайти или неограничени. Друга игра не знам да има.

# 862
Да, благодаря. Въртя аз, ама не винаги се пада....

# 863
  • Пловдив
Ако искаш, прати ми телефон на лично съобщение, ще ти пращам мегабайти, ако ми се паднат Simple Smile

# 864
  • При децата ми

И моите деца са така. Затова съм благодарна на момичета от тук и приятелите, които им пращат!

# 865
  • Сливен
Някой питаше за равносметка, от миналата година, относно наградите. През първата половина на годината, не съм играла никъде - бяхме с новородено, гледахме с ММ да прекарваме повече време с бебето😇😇. И така, към Юли-Август отново започнах да се включвам в игри. Ето един колаж от мен, със снимките които успях да изровя в телефона си - като цяло дрехи, бебешки неща, неща за ядене 😁. Отделно имах и няколко карти със по 50-100лв за пазаруване в Кауфланд от Игри, както и някои други награди, не знайно защо не съм снимала 🤔.

# 866
  • Ямбол
5:0 за Милка. Гледам, че пишете за някаква помощ. Някакъв номер ли има?
и аз да се наредя да питам ако има някакъв номер да ми пишете Simple Smile Благодаря

# 867
Аз в момента се сещам най-вече за по-големите награди, а именно:
Смарт часовник от ИГ
Еър Фрайър от КК
Телевизор от КК
Почивка на морето от ИГ
Ваучер за очила от ИГ
Огромен пакет с гримове от ИГ
Няколко пъти печелих билети за партита от ИГ
Също пакета от Смирнофф в края на годината.

Също така, имах една голяма сума, добре дошла в сметката ми, та успяхме да си закупим новата, така мечтана, семейна кола, в края на годината! ❤️

Попринцип, ще ми се да са повече, но определено няма как да се оплаквам.
Хич не е малко.. 😁🍀🎉

# 868
# 869
  • Елхово

Филаделфия Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт