Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 172 790
  • 2 733
  •   5
Отговори
# 1 350
Якетата от J&B се рисуват от художник и ще се забавят. Поне се свързах.

# 1 351
  • Пловдив
Не знма дали тук четох мнение, за куриерска фирма Sameday/май мнение от не беше позитовно/. Днес получавам на Вайбър съобщение за пратка, 1 час по-късно ми се обади младо момче, разговаряхме учтиво и каза до 10 минути ще съм на адрес,като до уточни, че като е пред входа, отново ще се обади. Аз бях слязла, когато вече се обади, че е долу /той тъкмо спираше с Буса 😅/. Наистина съм приятно изненадана.
И за да не е спам - аз пък играя съвсем друга игра в Прингълс, има 50нива тази игра.. 🤣🤣

Аз съм много разочарована от куриера на Sameday, който днес ми донесе една пратка от Емаг, първо търсеше пратката 30 мин и накрая сама си я намерих, второ нямаше ,,уж" да ми върне 14лв, чаках го да събере стотинки и накрая ми върна 9лв.Казах му, че ще ида да ги разваля, но ми заяви, че нямал време..5лв не са огромна сума, но въпросът е принципен.

Пс:На Pringles, съм на 38 ниво, пъзела съм го редила за 3 секунди, но до момента нищо.
Аз си ги обичам, защото си имам страхотен тв от тях, сега за една игра, че не ми дават, няма да им се сърдя😁

# 1 352
Време ми е да измрънкам -уж спечелих от календара на Jenite.bg в Instagram награда от Dabov преди повече от 3 седмици. Почаках, почаках, писах им, та накрая благоволиха да ми се обадят. Наградата обаче е ваучер, който отново чакам, но той пък е за тяхната академия, която на този етап провежда обучения само в София, а аз съм във Варна. Не знаели дали ще има обучения във Варна, аз пък не знам дали си струва усилията да се разправям и да си търся ваучера. Просто на едно пакетче кафе сигурно повече щях да се зарадвам...Отделно -имам уж спечелено Маливче от събота, но и от тях нямам все още мейл, а играта свършва утре.

# 1 353
Адмирации към Лореал!😊 Много бързи и експедитивни! Днес си получих наградата!🎁

# 1 354
  • София
Aurelia, честита награда! А поискаха ли Ви данни за доставка? Не си спомням дали при регистрацията сме я въвеждали, защото след валидиране на касовата бележка не ми поискаха адрес.

# 1 355
Аз си получих пуловерът от Нутела. Много е сладък! Ще си го нося с кеф. М са ми пратили. 🥰
Останаха чашите от Швепс, от Фереро чаши и бонбони и е време за нови наградки. 😋

# 1 356
Още като  се обадиха, да ми съобщят, че съм сред печелившите, ме помолиха да им изпратя снимка на касовата бележка( за сверяване) и да си напиша координатите за доставка.

# 1 357
Днес ми се обадиха от Тюламор да да дам данни за доставка- до Спиди. До 2 седмици ще дойде. Някой да се похвали с обаждане от играта на Кауфланд и Олд спайс, Пантен,Орал би и др. където се купуваха подръчни комплекти?

# 1 358
Дианчето предлага три пуловера Нутела/ в три размера/  по 35 лв. - на някой ако му трябва..

# 1 359
  • у нас
Дианчето предлага три пуловера Нутела/ в три размера/  по 35 лв. - на някой ако му трябва..
Тъкмо го видях и аз. Отначало си мислех, че е някой магазин, с всички размери, ама после видях името Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 360
В приложението на A1 имаше 2 игри до края на декември, едната
https://www.a1.bg/a1club-skyshowtime-game и втората https://www.a1.bg/a1club-sportbox-game
Случайно някой от форума да е спечелил, защото не виждам публикувани победители, а трябваше да са изтеглили.

# 1 361
  • у нас
В приложението на A1 имаше 2 игри до края на декември, едната
https://www.a1.bg/a1club-skyshowtime-game и втората https://www.a1.bg/a1club-sportbox-game
Случайно нкой от форума да е спечелил, защото не виждам публикувани победители, а трябваше да са изтеглили.
Днес се включих в новата им игра и се сетих за тази. Но и аз не открих печелившите.

# 1 362
  • In The Middle Of Nowhere
Видях печеливши от фб играта им, но за тези от приложението и аз не намирам.
Пп:ами сега се зачетох в правилата на една игрите. Пише, че печелившите участници се теглят на 07.01 и се уведомяват чрез смс. Общи взето това е практиката и с колелото на а1, така че ако не си получил смс, не си спечелил.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 14:23 от angeles

# 1 363
Пишете, ако ви попадне някоя игра или бонус за мегабайти на А1...

# 1 364
  • Б
Може ли да споделите играта на Лава - напитките?

Общи условия

Активация на акаунт