Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 172 794
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 1 485
Ще помоля някои спечелил и вече получил награда от Лореал да ми пише, искам да питам нещо Simple Smile

# 1 486
  • ЛОВЕЧ
Аз ще помоля дамата която сподели, че е доволна от крема на Лореал да посочи кой точно е ? Ако има печеливши от темата и продават крем /предвид многото бройки като награда / да ми пишат

# 1 487
Жалко ,че семейството не пишат в темата..колкото кремове наспечелиха баба Руска изглежда като 20г вече с този лифтинг ефект ще регистрира още профили Simple Smile

# 1 488
Дианчето явно е активен читател тук - вече е анонимна в групата за продажба, но пуловерите са същите..Laughing

# 1 489
  • София
Благодаря. Да видим и дали няма да пуснат някой бонус като миналогодишния.....

Като каза награди - някой някога печелил ли е нещо предметно от колелото на А1? Играя всеки ден от две години насам. Нищо естествено.....
Да, два пъти за 3-4 месеца. Simple Smile Първия път спечелих на брат ми (въртя колелото и от негово име) смарт часовник. Втория път на мъжа ми Контролер Backbone One със специален калъф, които разменям, защото нямаме деца на възраст за подобни игри. Има и гаранционна карта. Спечелен е миналия месец. Кутиите са запечатани.

Няма да се включа в кампанията на Данонино. Семеен уикенд, но с ограничения...

Цитат
4.1.2 Голяма награда по смисъла на настоящите Правила:
- ваучер за семеен уикенд в хотел „Фабрика за храна и танци“
Скрит текст:
*Ваучерът е за две нощувки (за двама възрастни и две деца до 14г. възраст). Включва пълен пакет изхранване - закуска , обяд, следобедна закуска и вечеря. Не включва консумация на алкохол. Всички атракции и забавления за деца, предоставени от хотела, са безплатни. Валидност на ваучера - до 31.12.2025г. Датите за настаняване са според заетостта на хотела. Не важи за празнични пакети (дни).
Отзивите за това място са толкова потресаващо лоши, че ще е наказание, ако се спечели. Joy Даже имаше тема преди няколко години.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 19:09 от Таня67

# 1 490
Това пък да продаваш пуловери на Нутела, че и за 35 лв....... Rolling Eyes

# 1 491
Общо 90 броя. Grinning 5 човека от семейството печелят х 18 продукта. Ще се върне в детската градина с този подмладяващ ефект. Вината е на L'oreal. Много глупаво измислена игра.
Жалко ,че семейството не пишат в темата..колкото кремове наспечелиха баба Руска изглежда като 20г вече с този лифтинг ефект ще регистрира още профили Simple Smile

# 1 492
Дианата не е в час с ценообразуването нещо, още повече се знае, как нечестно ги печели и да им иска цена, като в магазина е смешно просто. Не от сега е анонимна, от доста време ползва опцията, но както гледам, без особен успех.

Аз продадох единия куфар от КК и Фантастико точно за 5 минути, но му поисках нормална цена.

ПС Голяма сделка направих в Метро. Куфар Ги Ларош пълен с лакомства беше намален наполовина, на 130 лева, от коледните пакети на Метро, само куфарът върви 100+ евра и е точно за Райън.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 14:07 от evhen

# 1 493
  • Пловдив
Тази "сага" започва да приключва Blush Надявам се скоро да забравим темата с положителни емоции Hug

# 1 494
И моите чаши пристигнаха!Много са хубави и големи! Дано да е една от много ни наградки на нас и на всички вас!

# 1 495
  • Пловдив
Ох, много се надявам, моите чаши да са жълти Joy Ще ми ходят на кухнята, където обикновено си пием вечер.
С кой куриер пристигнаха?

# 1 496
  • Пловдив
Спиди

# 1 497
И аз се моля за жълти. Ако някой не ги иска, може да разменим различните цветове.

# 1 498
Аз се моля за розови или черни, така че ако не са, съм съгласна за размяна😆

# 1 499
Нямам още индикация аз..... Черни бих предпочела аз, ама да видим.

Общи условия

Активация на акаунт