Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 209
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 2 295
# 2 296
Аз съм получила 500 точки и ги осребрих , попълних 3 имена и ЕГН и ми ги прехвърли в един сайт
Там могат да си седят неограничено време нали така?

# 2 297
Аз съм получила 500 точки и ги осребрих , попълних 3 имена и ЕГН и ми ги прехвърли в един сайт
Там могат да си седят неограничено време нали така?
По принцип - да.

# 2 298
То и без това нищо не мога да купя с тях
П.С днес си получих чашките от швепс най-накрая,но за тази година само тези точки са ми наградата за сега

# 2 299
  • у нас
500 т са 5 лв и затова искат чувствителни лични данни като ЕГН?

# 2 300
500 т са 5 лв и затова искат чувствителни лични данни като ЕГН?
Ами явно да

# 2 301

https://www.instagram.com/p/DFNm7LnIFIN/?fbclid=IwY2xjawIB5bZleH … mhCVRTGEtWRpCVNtQ

Цитат
Мечтаеш ли за сладък уикенд за двама? Това е твоят шанс да спечелиш релаксиращ СПА уикенд в @pavelbanyagrand ! 🏩👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏼

Как?💓
🦢 Харесай този пост.
🦢 Последвай @borovets.wafers.biscuits и @pavelbanyagrand
🦢 Сподели снимка в стори с любимия човек и тагни @pavelbanyagrand + @borovets.wafers.biscuits

Ще съберем всички сторита в highlights/акценти и ще обявим големия победител на 07.02.2025 г. в стори и коментар под този пост.💓👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏼

# 2 302
Моите чаши дойдоха строшени 😞 Писах им, дано ми пратят нови.

# 2 303
И моите чаши са в Спиди, но не стигнах до там днес. Дано са здрави. 😅
Имам 300 точки от ЛП, не мисля да ги използвам и да се занимавам за 3 лв.

# 2 304
На мен най-накрая ми отговориха от Швепс, след като им писах 3-ти път! Сега се надявам и да си получа чашите!

# 2 305
Аз не си записвам примерно тези 3 лв дето са ми прехвърлени тук с тази игра... И ако не подам декларация за тез 3 лв какво ще стане? Автоматично излизат ли някак в НАП с ПИК кода? До сега не съм подавала нищо... То и само 1 път съм печелила от КК ваучер 100 лв за Озон.бг, ама никой не ме е търсил... Трябвало ли е и за тях да подавам? 🙄

# 2 306
Получих  и аз чашите от Швепс, моите са черни, исках много розови, ама на харизан кон зъбите не се гледат.Heart Eyes
В четвъртък  ми се обадиха от ТБИ, веднага си помислих, че искат да ми предлагат кредит, тъй като съм клиент на банката  и вече бях си сменила тона на недружелюбен.Joy Оказа се, че печеля ваучер за озон 50 лв от коледната им игра с едно човече дето подскачаше.   Доста се зарадвах. 🙂 Сега чакам да го изпратят.
Не мога да повярвам, но имах начислени точки тук във форума, въпреки слабата ми активност. Дори и финансовия стимул не успя да ме подтикне да пиша по-често и да бъда по-полезна. Joy

# 2 307
  • Варна
Моите чаши дойдоха строшени 😞 Писах им, дано ми пратят нови.
И моите чаши дойдоха строшени. Писах им, пратих им снимка, не ми отговориха. Здраве да е...

# 2 308
Има ли все още чакащи ваучер от играта на Престиж  и Фантастико  ?

# 2 309
  • София
Аз моя си го получих.

Общи условия

Активация на акаунт