Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 066
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 2 490
Има ли някой да чака още от Фереро чаши?
Някакви идеи, как да се свържа с тях?
И аз чакам.

Свързах се по телефона, все още изпращат. Пишете им на info.bulgaria@ferrero.com за всеки случай.

# 2 491
My day обявиха края на 3ти кръг официално.
За щастие не я удължиха, беше си цяла вечност .

# 2 492
  • София
Девин и Милка са бързи. Куриер Европът София

# 2 493
  • София
ММ също чака награда от тях от началото на декември. Много са несериозни.

# 2 494
Ееее, жалко. Май аз съм единствената която се радваше на нова рецепта всяка седмица Simple Smile Така ми беше по-лесно да не се чудя какво да сготвя за семейството.
Иначе чакам играта на Здраве цяла година. Миналия път не успях нищо да спечеля, но това колело - ще бъде мое  Sparkling Heart

И аз получих шейната си от Милка, и силно се надявам по по-високите части на планините да има още малко сняг, та да пързулна малките.

# 2 495
  • София
Bobby®, ако трябва да бъда честна се надявах на две Yum но и на една ще съм адски доволна.

kelly_m6, мноооогггооо яка шейна. Честито! Май ще се пробвам още веднъж аз, толкова ми хареса за децата....Disappointed

# 2 496
  • Телиш/Плевен
Ееее, жалко. Май аз съм единствената която се радваше на нова рецепта всяка седмица Simple Smile Така ми беше по-лесно да не се чудя какво да сготвя за семейството.
Ти и сестра ми, тя сподели абсолютно същото.
Аз не съм участвала нито веднъж, но тя се включи с удоволствие и спечели кухненска везна. Heart

# 2 497
  • София
Много е яка чашата на Девин, пожелавам си една да спечеля Simple Smile
Аз също участвах с удоволствие в Майдей, но просто много дълга игра Simple Smile

# 2 498
Има нова рецепта на Майдей.
Играта приключва днес, така ми отговориха.
Да, то е ясно, но са качили 16-та рецепта и никъде не пише защо са я качили.
Иначе в условията си пише, ча за пътуването да Италия участват тези с по 15 т. или с поне 12 приготвени рецепти.

Аз доколкото разбрах,за да участваш в тегленето на голямата награда трябва да имаш между 15 и 18 точки. Никъде не пише,че трябва да имаш 12 рецепти сготвени.

# 2 499
Какво облекчение Smile
Две-три рецепти бяха нацелили от Май Дей по мой вкус. Много от рецептите не ставаха. Много се радвам, че всичко приключи и че наваксах и с третия етап.
И аз се чудех, в крайна сметка, дали трябваше и 15-те рецепти да са сготвени за екскурзията! Имаше сякаш в началото писано, че трябва и 15-те да са сготвени и участието в тегленето е с пълния брой рецепти (15) + бонус точките 3 (тогава с общ сбор 18 беше описано, а вече 19). Сега четейки го разбирам, че е можело да се сготвят 12 и да се използват точките за заместване и пак да се участва за екскурзията.
Все тая. Не е важно вече. Всичко вече приключи.
Скрит текст:
3.11. Минималният брой точки, които трябва да бъдат спечелени от качване на снимки на всички рецепти, е 12 точки, освен ако Организаторът не раздаде допълнителни бонус точки.
5.1.4. Теглене на победители за ексклузивната награда ще се проведе на 10.02.2025 В тегленото ще участват единствено участници сготвили и качили снимка на всички 15 рецепти, качени през трите периода от Организатора, или такива, притежаващи поне 15 точки за целия период.

# 2 500
  • Пловдив
Ти и сестра ми, тя сподели абсолютно същото.
Аз не съм участвала нито веднъж, но тя се включи с удоволствие и спечели кухненска везна. Heart
И аз чаках срядата с нетърпение. Повечето рецепти ни харесаха и си ги готвя пак. До момента не са ме изтеглили, но се надявам за трети кръг и разбира се, за голямата награда Wink
А относно броя на сготвените рецепти, много ясно си е обяснено в условията, че може да заместваш с бонус точките и да прескочиш някоя рецепта.

# 2 501
Бутилката на Девин е много хубава, дано и на мен ми проработи късметът!
Ще се включа в играта на Здраве. Миналият път не бях сред печелившите, но пък така или иначе има техни продукти, които ползвам и без игра. Имам нужда от едно лолело, че с толкова вафли, кроасани и какво ли още не, няма да си влезна в летните дрехи.
Някой дали е виждал и снимал промоционалната опаковка на Пиринско? 

# 2 502
Шейната изглежда супер. Играх току- що, не спечелих. Имам още една бележка, на която се надявам, и приключвам.

# 2 503
  • Пловдив
Скрит текст:
Има нова рецепта на Майдей.
Играта приключва днес, така ми отговориха.
Да, то е ясно, но са качили 16-та рецепта и никъде не пише защо са я качили.
Иначе в условията си пише, ча за пътуването да Италия участват тези с по 15 т. или с поне 12 приготвени рецепти.
Аз доколкото разбрах,за да участваш в тегленето на голямата награда трябва да имаш между 15 и 18 точки. Никъде не пише,че трябва да имаш 12 рецепти сготвени.
[/quote]

12 рецепти + 3 бонус точки = 15 точки, да не говорим, че по Коледа дадоха още една бонус точка
т.е. трябва да имаш 12 приготвени рецепти
това пише в правилата - минимум 12, максимум 15 т. от рецепти

# 2 504
  • Пловдив
3.10. Първите 1000 регистрирани участници ще получат по 3 бонус точки. Организаторът си запазва правото да раздаде и допълнителни бонус точки. Бонус точките могат да заменят пропуснати от Участника рецепти.
3.11. Минималният брой точки, които трябва да бъдат спечелени от качване на снимки на всички рецепти, е 12 точки, освен ако Организаторът не раздаде допълнителни бонус точки.
Четене с разбиране... Wink Бонус точките заменят рецептите. Трябва да събереш 15 точки, общ брой на сготвени+бонус точки.

Общи условия

Активация на акаунт