Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 169 637
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 2 640
Някой пита наскоро дали има игра на някоя бензиностанция- Шел имат активна в момента.

# 2 641
Здравейте, аз съм с кроасани за 1 година от 7days! Влизам в Инстаграм рядко и почти не играя, а и ме ограничиха онзи ден след няколко така. Бяхме в мола по друга причина и съчетахме с играта на кроасаните, то пък взех, че спечелих Simple Smile

# 2 642
Когато късметът ми си беше взел почивка и с месеци не бях печелила нищо се бях отказала от игрите за няколко години. Започнах да се включвам отново преди около 2г. и отново само и единствено в кампании, чиито обявени награди ми харесват и ще са в полза на мен и семейството ми.

# 2 643
Агенцията май е нова, затова допуснаха този “бъг”.
 А иначе за сгрешения адрес - не се учудвам. И моите бяха сгрешени.
Но все пак капацитетът от агенцията, който е пускал пратките към спиди, явно не е капацитет.
Дала съм град, улица, номер на офис и името на офиса.
Е да, ама кой прочел, не прочел, пратили го във варна на 500 км от тук.
Видял е първото вероятно което излиза и айде.

# 2 644
С тез чаши.....моите бяха пратени в друг град и си пренасочих пратката за моя град и офис безплатно. Не знам какви са тея 3лв.

# 2 645

Задава се нещо готино на хоризонта от Рафаело. Любимите ми бонбони са и ще участвам със сигурност.

# 2 646
Наградите са супер

# 2 647
Да,наградите са страхотни! И миналата година също бяха много хубави! Не ям сладко ,но домашните ще намажат , на работа също 😁

# 2 648
Орехите качиха печелившите.

# 2 649
  • Sofia
Стана ли ясно ако си спечелил един вид награда дали пак за нея играеш или е само една награда от един вид (за Орехите). Неспечелил код участва ли в следващите тегления?

# 2 650
  • у нас
Орехите качиха печелившите.
1147 дъски и 200 престилки... И за мен няма нищо Confused Кога събраха толкова, които са намерили продукт с код, като бяха толкова кът?

# 2 651
От правилата на Орехите не разбрах  кодовете прехвърлят ли се за следващото теглене.
Може ли да се спечели повече от една награда , различна не е от един вид.Как има не спечелили
награда , като не са раздадени всички дъски от първо теглене. Аз съм със престилка, регистрилала съм
повече от един код. Логично ако се участва за всички награди и си регистрирал повече кодове да спечелиш освен престилка и дъска , при положение че има нераздадени дъски.

# 2 652
  • Телиш/Плевен
Благодаря на всички за отговорите, звучи окуражително да продължа...
Това си зависи изцяло от теб. За мен това с игрите е нещо като хоби и ми носи само положителни емоции дотук. Харесва ми самата тръпка да си пробвам късмета. И не се обременявам с мисли, че искам да спечеля на всяка цена. Ако в един момент започна да се напрягам повече, отколкото да се радвам, няма да си заслужава за мен и не бих се занимавала повече. Но аз съм на такъв етап в живота, че осъзнах колко е кратък и не искам да си пропилявам остатъка от него с ядове за неща, които не зависят от мен. Трябва да прецениш как е при теб и според това да действаш, а не според това какво казваме ние, защото всеки ще ти напише как е от неговата камбанария, но никой не е в твоята. Hug

# 2 653
Не се отчайвайте. Според мен тези, чиито кодове не печелят нищо, участват в следващите тегления и няма как все нещо да не спечелите. Наградите са много. Пък може вас да ви чакат големите награди. Flowers Four Leaf Clover Аз едва ли ще регистрирам 5 кода освен ако не намеря някой много евтин продукт.

Излишно напрежение се вкарва заради похвалилите се от Орехите. Нали затова е темата?! Все едно аз като набих на Милка 60 лв. за продукти и не спечелих шейна, да се дразня на спечелилите, които се похвалиха. Ами имали са късмет хората и нека все така да им върви. Не е била моята игра, приемам го и няма да се тръшкам. Късмет на всички през следващия месец. Blush
Иначе на мен ми трябва игра на Ariel, че ми свършва праха и трябва да купувам. С удоволствие ще се включа в играта на Рафаело макар че вече ми се повдига от сладко. Вкъщи не ядем много сладко. Но пък и на мен това са ми любимите бонбони.

# 2 654
  • оттам, откъдето започва България
Bobby®, от 01.02.2025 г. ще има игра на Ariel, така че потрай още малко. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт