Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 169 631
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 2 715
Моментни награди за картите и общо 6 тегления за телефоните.

# 2 716
Пак ще се дебелее, няма как Simple Smile И за колело ще се играе, че с толкова захар...

# 2 717
Аз ще ограничавам сладкото защо не пуснат игри със чай  зърнени закуски препарати паста за зъби Еми вечно само бири и вафли и бонбони станахме от тях 100 кила.

# 2 718
Благодаря на всички за отговорите, звучи окуражително да продължа...
Това си зависи изцяло от теб. За мен това с игрите е нещо като хоби и ми носи само положителни емоции дотук. Харесва ми самата тръпка да си пробвам късмета. И не се обременявам с мисли, че искам да спечеля на всяка цена. Ако в един момент започна да се напрягам повече, отколкото да се радвам, няма да си заслужава за мен и не бих се занимавала повече. Но аз съм на такъв етап в живота, че осъзнах колко е кратък и не искам да си пропилявам остатъка от него с ядове за неща, които не зависят от мен. Трябва да прецениш как е при теб и според това да действаш, а не според това какво казваме ние, защото всеки ще ти напише как е от неговата камбанария, но никой не е в твоята. Hug

Ами точно така се почувствах, че си пропилявам времето в регистриране на касови бележки и капачки от кенчета, всъщност Simple Smile

# 2 719
  • Бургас
Ох, Рафаелото ме привлече! Обожавам го!
И в Морени май ще се включа.
Но с малко!

# 2 720
Розали до колко време пращат книгите от Коледния конкурс?

# 2 721
  • гр. Кюстендил
Розали до колко време пращат книгите от Коледния конкурс?
За пръв път спечелих от тях някъде в началото на декември една книжка и все още я чакам.. дано до м. март си получите наградите Close
Или аз нещо съм изтеглила късата клечка и няма да си получа наградата

# 2 722
  • Бургас
Аз днес се присетих, че чакам Сушард от тяхна игра... Срока беше 45 дни! Да видим кога ще е вторият път, когато се сетя Simple Smile

# 2 723
Аз днес се присетих, че чакам Сушард от тяхна игра... Срока беше 45 дни! Да видим кога ще е вторият път, когато се сетя Simple Smile
Ако става въпрос за играта във Фейсбук началото на месеца-моите бонбони дойдоха днес.

# 2 724
  • Бургас
Същата ! Значи да чакам и аз. Днес имах едно позвъняване от непознат номер, дали не бяха те? Би ли ми изпратила номера на ЛС,моля? Не успях да върна обаждане.

# 2 725
И Ариел

# 2 726
# 2 727
# 2 728
sladyranata_98, не сме станали заради организаторите 100 кила, а защото папкаме 😅 Аз мисля да купя Рафаело, ама няма да го ям сама. Ще регистрирам бележката и ще почерпя роднини или на работа.

# 2 729
Пак бири ,вафли и кроасани никой вкъщи не ги иска вече и ще голяма мъка да пробутам на някой дори и за една покупка.Картите на морени и 7 дейс май се падат по две на ден и там няма уцелване та засега игрите не ми вършат много работа.

Общи условия

Активация на акаунт