?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 407 350
  • 10 179
  •   1
Отговори
# 10 125
  • София
В Сливен и двата ви магазина Кауфланд имат каси на самообслужване, само гледай да пише - плащане в брой и с карта. И ги пробутай там. https://www.kaufland.bg/moyat-kaufland/uslugi/kasa-na-samoobsluzhvane.html

# 10 126
В Сливен и двата ви магазина Кауфланд имат каси на самообслужване, само гледай да пише - плащане в брой и с карта. И ги пробутай там. https://www.kaufland.bg/moyat-kaufland/uslugi/kasa-na-samoobsluzhvane.html

И, сега видях. Излизаше ми от АИ, че е само този на Г.Данчев, и новини за отварянето на касите в него, също и е списъка по някаква причина не са изброени заедно, а Г. Данчев и след няколко в други населени места този в промишлена зона. Той ми е удобен, защото всеки ден минавам през него, докато за другия специално ходене ми трябва. Не че няма да отида, ако се наложи.

# 10 127
  • София
Здравейте! Преди време някоя девойка препоръча човек за поправка на дограма, записах го ,извиках го и ми направи страхотна услуга, поправи ми вратата на терасата, всичко е точно. Сега някоя от вас да има човек, който се занимава с изработка на  шкафче от ПВЦ трябва ми за терасата, да си прибирам инструментите за градината, летните шезлонги, ей такива работи, нищо специално.   София. Не им се занимава на големи  фирми, малка им е поръчката. Благодаря.

# 10 128
  • Буркина Фасо
кажи им, че ще платиш като за голяма поръчка Grinning

# 10 129
Има ли активна тема за Тианде?

# 10 130
За тераса може да се видят пвц шкафовете за градина/за открито по строителните .хипермаркети...

# 10 131
За смяна на банкнотата пробвай в офис на друга банка.

# 10 132
На телефона ми се ползват два фейсбук профила. Вторият се отваря доста рядко. Поне по десет пъти на ден обаче ми идва съобщение да вляза и да му проверя известията. Знаете ли дали има как да го спра?

# 10 133
  • Буркина Фасо
Има ли активна тема за Тианде?
има.
не е писано скоро, но не е заключена.

# 10 134
И аз това видях.

# 10 135
  • София
На телефона ми се ползват два фейсбук профила. Вторият се отваря доста рядко. Поне по десет пъти на ден обаче ми идва съобщение да вляза и да му проверя известията. Знаете ли дали има как да го спра?
Ако е ФБ е приложение, известията се контролират от Настройки - приложения - ФБ - известия - спиране.

# 10 136
  • София
Нямаш ли роднина с карта в друга банка с банкомат в града. Най-лесно така ми се струва.

# 10 137
Ако е ФБ е приложение, известията се контролират от Настройки - приложения - ФБ - известия - спиране.

Но това ще спре известията и на двата профила, нали?

# 10 138
  • София
Да, и на двата профила ще спрат. Не знам за единия как може да стане.

# 10 139
В списъка приложения два пъти ли излиза? Ако да, трябва да може да спреш само едните известия.

Общи условия

Активация на акаунт