?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 407 360
  • 10 179
  •   1
Отговори
# 10 155
Тя къде да ги намери обаче?
Едва ли стоят в магазина...

От магазина ме посъветваха. Simple Smile
Не съм била само аз, така си работят просто. Плащаш и ти качват където искаш.

# 10 156
  • Буркина Фасо
Да, като дойде момента ще се пробвам, те чакат Коледни промоции, поне това успях да изкопча, та ще задържа още малко и ще го удрям на пазарлък, то е ясно.
Тя къде да ги намери обаче?
Едва ли стоят в магазина...
Вътре ме насочиха именно към момчетата, които товарят камионите, аз с тях говорих.
Не знам, може за различните градове да е различно.
како, нЕма ли братя роми около вас? Grinning

# 10 157
Различно е явно. Аз платих качването след каса /платих  първо, и на второ гише платих 40 лв и попълнихме бланка. И дойдоха след ден-два.
Но на въпросното гише беше младеж от магазина, не "момчетата'....

Техномаркет? Ако го има модела...да пробваш там пък..

# 10 158
  • Другата България
Така или иначе пак ще ги търся, казаха, че и на сайта ще има инфо, когато започнат отново да предлагат тази услуга.
Ако не, ще се ориентирам към друга верига, да.
Благодаря.

# 10 159
От Sameday, чакахме телевизор. Вчера беше в Плевен, даденият адрес при поръчката е на 10км от Пловдив, днес трябваше да е при нас, но не знаеха къде се намира пратката при позвъняване, не знаели и кога ще я докарат и мъжът ми отказа поръчката просто.
От Sameday чакахме телевизор, вчера пратиха съобщение, че доставката ще е между 25 и 27-ми. Днес се обадиха: може ли да ви докараме телевизора. Е, супер, тъкмо имаше кой да го получи. Питаме в колко ще дойдат - до 15 часа ще го докараме. Е, докараха го в 18:30! И буксата отзад е така - нъвътре, та кабела захранващия едва влиза, ама влезе. Няма да се разправям с връщане, че нямам нерви с тия хора.

# 10 160
Различно е явно. Аз платих качването след каса /платих  първо, и на второ гише платих 40 лв и попълнихме бланка. И дойдоха след ден-два.
Но на въпросното гише беше младеж от магазина, не "момчетата'....

То е така по принцип, когато я има услугата.
Когато я няма се действа по другия начин. Нали си има безплатна доставка за населеното място. До врата.

# 10 161
Ами аз не разбрах защо я няма услугата в момента, временно ли е спряна?
А БД е до вход  ..не до врата жилшще.
И е при онлайн поръчка.
При офлайн каква доставка? Нали си я вземаш от магазина Thinking

# 10 162
  • Пловдив
При офлайн каква доставка? Нали си я вземаш от магазина Thinking
При офлайн в магазина можеш да си заявиш доставка.

# 10 163
  • София
Купуваш в магазина пералня и се разбираш да ти я доставят след няколко дни. Как ще се вземе иначе с обикновена кола?
Като дойдат пред входа, мушкаш им 50 лв. в ръцете и се примолваш да я качат.

# 10 164
Ясно, благодаря...

Йованче, ако е един...няма да я качи и до утре да му мушкам. Grinning

# 10 165
При офлайн плащаш в магазина и си заявяваш доставка с качване. В момента не приемат качване, заради ЧП. Така разбрах, за конкретния град.

# 10 166
  • София
Миналата година от Зора купих хладилник, платих качването заедно с хладилника, на касата. Но това е офлайн, при онлайн покупка важат други условия за качването, ползват външни куриери, пак може да заяви качване, но цената е много по-висока. Аз платих 12лв някъде. Така че проверете и в Зора, аз миналата година 2 уреда купих оттам.

# 10 167
  • Другата България
При офлайн плащаш в магазина и си заявяваш доставка с качване. В момента не приемат качване, заради ЧП. Така разбрах, за конкретния град.
Точно така е.
Но това с ЧП май е за навсякъде, не само за при нас.
Аз оттук го разбрах всъщност и затова днес ходих на място да питам.

# 10 168
Сигурно е навсякъде така, не могат да смогнат.

# 10 169
  • София
Здравейте! Преди време някоя девойка препоръча човек за поправка на дограма, записах го ,извиках го и ми направи страхотна услуга, поправи ми вратата на терасата, всичко е точно. Сега някоя от вас да има човек, който се занимава с изработка на  шкафче от ПВЦ трябва ми за терасата, да си прибирам инструментите за градината, летните шезлонги, ей такива работи, нищо специално.   София. Не им се занимава на големи  фирми, малка им е поръчката. Благодаря.
Или готовите пвц шкафове от строителен магазин или ако има кой да го сглоби си купете плоскости от разпенен ПВХ, примерно simopor. Има ги с различна дебелина и имена. От тях правят шкафчетата за баня и разни рекламни табели. Режат се лесно. По-тънките до няколко мм и с макетен нож. Винтове се навиват като в дърво.

Общи условия

Активация на акаунт