?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 420 917
  • 10 421
  •   1
Отговори
# 10 350
Любимото приложение на ДСК работи ли ви коректно? Направо ми скъсват нервите вече... Станаха като мобилните оператори. 🤬

# 10 351
  • Далечният изток
Правели подобрения за мен
Joy

# 10 352
Мобилното приложение на Fibank иска да му напиша колко изкарвам годишно, иначе нямало да работи добре (не знам какво значи това). Нямам абсолютно никакво намерение да споделям с тази банка колко изкарвам годишно и не получавам заплата по тази сметка. Мисля, че е много нагло да ме питат такива неща.

Вие споделяте ли такава информация с банките?

# 10 353
Бих написала 1 лев ....

# 10 354
Мобилното приложение на Fibank иска да му напиша колко изкарвам годишно, иначе нямало да работи добре (не знам какво значи това). Нямам абсолютно никакво намерение да споделям с тази банка колко изкарвам годишно и не получавам заплата по тази сметка. Мисля, че е много нагло да ме питат такива неща.

Вие споделяте ли такава информация с банките?

Като ходих да си взимам дебитната карта, че ми беше изтекла, ме сюрпризираха от банката с анкета, служителката ми я четеше. Наистина имаше въпроси за работата и дохода. От детската градина също питат родителите какво работят, още не са започнали да питат колко им е заплатата, ама няма да се учудя Joy Мисля, че винаги има опция, че не желае човек да отговори в стандартните анкети

# 10 355
Такива въпроси задават всички банки. Стандартна процедура е.

# 10 356
  • 🌊
И аз с банков въпрос. Видях, че ОББ имат опцията за доставка на картата с куриер. Някой минал ли е процедурата? Точно февруари, когато ми е термина ми изтичат двете дебитни карти и увисвам.

# 10 357
Майка ми отоплява стая нон-стоп, която се използва само за ден-два през уикенда. Някой така я бил посъветвал. Нагласила е климатика на 25градуса и сега се оплаква, че и е набъбнала сметката.
Предвид, че стаята се използва рядко има ли смисъл от икономична гледна точка, тя да не изключва климатика? Как ще и излезе по-евтино?

# 10 358
По-евтино излиза ако го изключи и пуска само уикенда. Проверено лично  - сметките са надолу.
Или да го настрои на 18 градуса поне, не на 25..безсмислено е просто...

# 10 359
Ние не изключваме климатиците вкъщи. Когато ни няма ги намаляме на 17-18градуса. Сметката за ток ни е напълно приемлива.

# 10 360
  • София
Е, 25 градуса. 😃 19 е достатъчно да поддържа температура и да не се налага да се отоплява стаята от нулата (в преносен смисъл) всеки уикенд.

# 10 361
  • Козлодуй
Ако се отоплявам на климатик задължително на 30 градуса го включвам иначе ми духа студено и ме простудява дори на 30 ми е малко. Добре, че има парно Simple Smile

# 10 362
Калпав ти е климатика, или не е оразмерен добре.
А жената с въпроса не е уточнила марката, може да е конвенционалка...тогава съвсем ядец.

# 10 363
  • Козлодуй
Не ми е калпав климатика - хиперинвенторен съвсем нов с уай фи мога да го включа като се прибирам от телефона Simple Smile

# 10 364
Ок...не ти е оразмерен тогава добре според помещението...

хиперинвентор няма реално, това епонятие на мицубиши хеви...маркетинг тоест ...

Общи условия

Активация на акаунт