?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 425 584
  • 10 587
  •   9
Отговори
# 10 335
  • София
Всъщност Еконт имат нововъведения, но не съм чела обстойно. Скрийншота на дамата е баш от лигитимния сайт. Презентират ecoints, обаче не съм разъквала да чета
https://www.econt.com/news/nov-ecoints-e-tuk-za-teb

С ecoints бързо и лесно:

плати и спести двойно от такса Наложен платеж - това не ми е ясно как точно става
размени пари с приятели
 получи сума по рекламация.
Без месечна такса за обслужване на сметка.

И двете страни трабва да имат профил в еконтис за да разменят пари ..
Не я обърквай.
На Карз случая е схема за измама.
Абсолютно. Взели са част от страницата с новата програма на Еконт и са си лепнали старата измама.

# 10 336
Току що и аз получих такъв имейл. Подобен. Очевиден фишиниг.
Изобщо не се замислям аз и маркирам като фишинг.
Като се цъкне на адреса на изпращача се вижда че той не е на еконт. Wink

# 10 337
Нямам такъв имейл.

# 10 338
  • София
Магазин Рая в София добре ли е зареден за коледни неща, че да не подведа една пловдивчанка да се разхожда напразно?

# 10 339
Провери си разрешенията на приложението, които си дала. Понякога се изтриват и трябва отново да се задават.

Къде точно да проверя?

# 10 340
Провери си разрешенията на приложението, които си дала. Понякога се изтриват и трябва отново да се задават.

Къде точно да проверя?
Настройки -> Приложения - > Viber - > Разрешения
При мен всичко това е зададено

# 10 341
  • Сф
Дайте идея какво да вземем.
Баба ми вече е на легло в отделна къща в същия двор. Искам нещо като паник бутон, който да може да сигнализира на родителите ми, ако има нужда от нещо. Нещо, което работо дистанционно, без wi fi. Нали има някакви звънци, при които звънецът май е на батерии, и има основна част, която е в ток на разстояние. На каква дистанция хваща това? Или какво друго може да е.
Телефон отпада, тя почти не вижда, трябва да е нещо да управлява само с пипане

# 10 342
Този хваща на разстояние до 150 метра, без прегради

https://praktiker.bg/bg/Zvanci/BEZZhIChEN-ZVANETz-SYNCHRO-JXA-DS … 9?tab=featuresTab

# 10 343
Бейбифоните няма ли да свършат работа..с видео които са, хем ще виждат...не знам на колко метра обаче ловят ...

# 10 344
  • Сф
Прегради има, тухлени стени, отделно стаите ще са на по 20 метра разстояние.

За бебефон не се бях сетила. Но баба много си говори сама и вика, и ако е включен звукът, ще ги тормози. Ако е изключен, те няма да я чуват.

# 10 345
Напоследък ФБ ме заблуждава, че дадени познати на познати са ми изпратили покана за приятелство и като цъкна на "потвърждаване" всъщност се оказва, че аз ги каня, а не те мен. Как да разбера кога е реална покана от човека и кога просто ФБ решава, че трябва да се сприятелим?

# 10 346
А, това е отдавна...не го ли знаеше?

# 10 347
Това към мен ли беше? Да, не е от скоро, но искам да разбера има ли някакъв начин да се различи, кое е реално?

# 10 348
  • Сф
Ако някой те добави, горе в нотификациите ти излиза.

Ако във фийда ги виждаш, това са предложения на ФБ ТИ да ги добавиш.

# 10 349
Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт