?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 428 203
  • 10 636
  •   6
Отговори
# 10 605
Аз се реша с мокър гребен. Баба така правеше, тя си връзваше косата, аз не, но ми харесва повече , отколкото със сух.

# 10 606
За косата - навлажнявам си ръцете с вода приглаждам и тогава връзвам - така съм виждала от баба ми така го правя и аз естествено след време през деня тя се разваля като отида до тоалетна повтарям процедурата - лесно и приятно Simple Smile

Toва работи, защото навлажнените ръце обират статичното електричество. Освен че водата слепва космите.

# 10 607
  • София
От къде мога да купя такъв мъх? Качествен ми трябва и от София да е.

# 10 608
Провери дали има във Флора
https://flora-bg.net/

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 16:36 от DiaMia

# 10 609
  • София
Здравейте!
Питането ми е свързано с подписване на договор за сервизно обслужване на асансьор в жилищен вход. Наехме друга фирма. На рекламната брошура пише едно име, в договора е посочено друго. Техникът каза, че са една и съща фирма.
Договорът не е лошо направен, но е изписано името на управителя на фирмата, а друго лице ще обслужва обекта..

Проблем ли е така да остане договора?!

Лично аз предпочитам да фигурира и името на служителя на който в брой ще плащаме всеки месец
Няма значение, но парите се превеждат по сметка по посочени данни от тях, - името на фирмата ,номер на сметката и нашата кооперация ги превежда  през ИЗИПЕЙ и се  получава документ за преведена сума при нас е 120 лв/месечно

# 10 610
Ползвах си  четка, днес си купих гребен и дано помогне.
Имам друг въпрос, от браузъра как да намеря конкретна дреха?
Как се качва снимката, преди го правех с стария ми тел.
Цекта е като кача снимката, да търся чрез нея.
Преди ми се отваря ха сайтове с това което търся.
Дано ме разбрахте.

# 10 611
Като отвориш търсачката на гугъл в дясно шма изображение за търсене по картинка. Натискаш го и качваш снимката там.

# 10 612
Поръчах си едни боти от Тенденз, кожата в горната част се оказа много твърда. Опасявам се, че ще ми направят рани при носене. Пробвах ги на "голо",  не знам дълги чорапи и панталон дали ще омекотят тази твърдост.
Някой имал ли е опит с такива твърди обувки, омекват ли с времето или правят рани?

# 10 613
Аз миналата година взех едни ботуши на Geox (от обувки бг), които се оказаха ужасно твърди - успях да ги обуя само веднъж за 15 минути, не посмях да повторя. Някои казват, че се омекотява кожа с патешка/гъша мас, но не съм пробвала, така си и стоят, ще трябва да ги хвърля или поне така възнамерявам, дори не ми се занимава с тях.
По-добре ги върни, аз пропуснах този момент.

# 10 614
В магазините за обувки трябва да има нещо такова.

А за заглаждането на косата зависи какъв ефект. Аз като си връзвам опашка имам много стърчащи косми бебешки, или пръскам на ръката лак и заглаждам с нея, така не стои твърдо, има също и с четка за зъби, която не се ползва, иначе момичетата в клиповете съм виждала с такъв тип четка

# 10 615
  • Сф
Взех си нова раница от естествена кожа и презрамките са отвратително хлъзгави заради формата си- прегънати и отвътре кухи.
Имате ли идеи какво да направя да не се хлъзгат от рамо?

Ето я раницата

# 10 616
  • София
Взех си нова раница от естествена кожа и презрамките са отвратително хлъзгави заради формата си- прегънати и
Скрит текст:
отвътре кухи.
Имате ли идеи какво да направя да не се хлъзгат от рамо?

Ето я раницата
Ленти против плъзгане:
https://www.amazon.com/Strap-Gummy-ORIGINAL-Shoulder-Strips/dp/B0736F5931?th=1
погледни и при китайците ... защото и Амазоните предлагат вече китайски продукти
https://www.aliexpress.com/w/wholesale-Non-Slip-Shoulder-Strap-G … g0o.best.search.0

# 10 617
  • Сф
Ее, супер си, благодаря много!

# 10 618
  • София
Тук се вижда и как се поставят:
https://www.dealifypro.com/product-p-141147.html

# 10 619
Morkovelka99, от същия магазин преди доста време взех такива боти. Никаква промяна колкото и да опитвах малко да омекнат.
Ами оставих ги.

Общи условия

Активация на акаунт