?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 426 080
  • 10 599
  •   3
Отговори
# 10 590
Имате ли проблем с използването на Месинджър в момента?
Не. Току що писах и получих отговор. Ппез деня също.

# 10 591
  • Пловдив
С гребен става гладка коса и вързана, отгоре ползваш лак за да не хвърчи, не пръскаш много за да не стане на клечки и пак заглаждаш с гребен. При мен не лепка /пръскам лепка докато е прясно/, ползвам такъв от ДМ. Не съм открила начин без стилизиращ продукт, освен ако не е много мазна коса.

И аз така разбрах за играта за коледните късмети.
Други години мисля, че си описваха, че ще има химикали, тефтери и т.н.

# 10 592
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
никой ли не може да помогне за мама точките и инсентив?
заради нестигащи 1,28 не мога да взема цял ваучер и не знам как да ги довърша.

# 10 593
  • София
Здравейте!
Питането ми е свързано с подписване на договор за сервизно обслужване на асансьор в жилищен вход. Наехме друга фирма. На рекламната брошура пише едно име, в договора е посочено друго. Техникът каза, че са една и съща фирма.
Договорът не е лошо направен, но е изписано името на управителя на фирмата, а друго лице ще обслужва обекта..

Проблем ли е така да остане договора?!

Лично аз предпочитам да фигурира и името на служителя на който в брой ще плащаме всеки месец

# 10 594
  • Далечният изток
Ами той служителят може да е на трудов договор и след три месеца да напусне. Примерно. Нали плащането е в полза на съответното дружество? Какво значение има кой конкретен служител идва да обслужва физически асансьора?!

# 10 595
никой ли не може да помогне за мама точките и инсентив?
заради нестигащи 1,28 не мога да взема цял ваучер и не знам как да ги довърша.

Ами никак.
Има няколко теми за инсентив.
Колко точки имаш. Бгмама ли са или от другите.
Те се конвентират от един вид в друг...нещо като на борсата...виж в едната тема беше обяснено.
Ако няма ново предизвикателство...няма как да печелиш нови точки.
Последно даваха точки за качване на ревю и касови бележки...но изтече.

# 10 596
Въпрос за извънреден труд.
От няколко години в графиците ни за работа се фиксират датите за извънреден труд за месеца. Било изискване на ИТ, после тези графици се подават и към тях.
На такава дата, ако искаш отпуск, системата не ти позволява и просто ползваш компенсация.
Обаче, ако си в болничен, тази дата ти излиза като почивен ден и не се заплаща. Това редно ли е?
Преди време не беше така, всички дни от болничните се плащаха.

# 10 597
  • Пловдив
U.S Polo обувки отговарят ли си?

# 10 598
Лично аз предпочитам да фигурира и името на служителя на който в брой ще плащаме всеки месец
И касов бон да искате.

# 10 599
Да проверят фирмата лицензирана ли тук..в регистъра ли е.
https://www.damtn.government.bg/za-nas/struktura-i-dejnosti/spet … -direktsiya-idtn/

Общи условия

Активация на акаунт