?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 400 157
  • 9 994
  •   5
Отговори
# 150
  • Сливен
Гледаме ТВ в момента и се сетих нещо - едно време имаше Телетекст. Дали все още го има? 🤔

# 151
Miss_Kaprisse, аз бих срязала докрай цепнатината и пробвала да сглобя така маркуча.

# 152
  • Бургас
Или увий около скъсаното изолирбанд. Поне известно време ще ти ввърши работа.

# 153
В домашни условия с тиксо или анкерпласт може да ги съединиш, но не е трайно.

# 154
Здравейте. При по-силно прегъване без да искам се скъса маркуча на прахосмукачката /служи вярно поне 6-7г, много ме е яд/. Стар модел е. Това нещо подлежи ли на някаква поправка в домашни условия /да е лесно като за 2 леви и евтино, да си струва/? Или да търся магазин за рез.части да купувам нов маркуч. Друг въпрос как ще се скрепи с пластмасовите преходници.  Не ми предлагайте физически магазини, не съм в София, благодаря.

Скрит текст:

Купи си такава лепенка и бандажирай маркуча
https://www.3mbulgaria.bg/3M/bg_BG/p/d/v101005100/
Скрит текст:

# 155
Аз търся за лидълска...
Маркучи тук виж: https://easyclean.bg/%D1%82%D0%B8%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5/%D0%BC … 1%87%D0%BA%D0%B8/

# 156
От Кауфланд съм си купувала резервен маркуч.

# 157
Монтажно тиксо ще хване достатъчно здраво, ако се залепи хубаво.

# 158
Продават разервни само маркучи. Сменя се лесно и са еднакви по размер, тоест е стандарт и не търсиш кой знае какво различно. В Кауфланд даже съм виждала да се продават, на стелажите с резервните торбички за прахосмукачки.

# 159
Препоръчайте школа/академия, предлагаща професионални обучения/курсове в сферата на мениджмънт и ръководство на персонала, лидерство, управление на проекти и подобни. Онлайн или присъствено за гр. София.

# 160
Фулбрайт, ITCE
Но не е за всеки. Сертификацията е трудна

# 161
С тиксо и лепенки е временно. От силата на засмукване хлътва навътре .
Маркучът се реже , изважда се парчето от пластмасовата част и самата част се завива около края на маркуча. Поне 5-6 пъти така сме спасявали старата прахосмукачка, докато съвсем не се скъси маркуча и купихме нов.
Рожден ден и аз не обичам да празнувам, никак. Не е свързано с остаряването, така съм от дете. Цели мини сватби се спретват в обкръжението ми за юбилеи, добре, че има и такива хора, че ако всички са като мен, заведенията ще фалират.

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 22:34 от Mateah

# 162
Сийка, ако правилно разбрах твоята идея си го мислех, но там е работата, че не успявам поначало да извадя маркуча от "накрайника" ако така се води в което е надянат. Държат го 4 щифта, които са много упорити и не успявам да ги натисна едновременно. Не мога да го изкарами, та да го пъхна обратно после. Ще се помъча ако някак успея, но засега не ще.

Към всички други за 2-ия вариант, и аз си мислех за залепяне с нещо здраво, поне колкото да изчистя веднъж внимателно. Само че после видях, че тая цепнатина само леко мръдване / огъване и се усеща как тръгва още по диаметъра. На косъм е да се сцепи изцяло. Ако намеря изолирбанд ще пробвам, но съм песимист дали ще задържи. Отивам май към нов маркуч. Не е проблем само да намеря и да съм сигурн,а че накрайници щифтове каквото там има ще пасне. Затова съм малко скептик за универсалните. НО ще видя евентуално утре в някой голям магазин, понеделник и специализиран набелязах един...

Благодаря на всички.

# 163

Тази част / не знам как се казва/ трябва да се измъкне. Мисля, че ставаше с помощта на натиск в дупчиците пред нея.
Обаче вече ми е много мътно кое се лепеше- май маркуча като се пъхне в тази част или само се навиваше.
Някой що годе грамотен технически ще се справи с проблема.

# 164
Здравейте. При по-силно прегъване без да искам се скъса маркуча на прахосмукачката /служи вярно поне 6-7г, много ме е яд/. Стар модел е. Това нещо подлежи ли на някаква поправка в домашни условия /да е лесно като за 2 леви и евтино, да си струва/? Или да търся магазин за рез.части да купувам нов маркуч.

Скрит текст:

Модел FC9071 е доколкото виждам.
Търси по модел.
Например тук има за този модел
https://ashop.bg/r-ch-philips/flexible-tube/gofriran-markuch-d32 … s-fc-9071-01-3exm

Общи условия

Активация на акаунт