?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 464 303
  • 11 425
  •   1
Отговори
# 165
Абе, като гледам снимките, тоя маркуч е взел дал, материята се разпада и няма да го бъде. Търси нов и толкова.

# 166
Няма нужда да се измъква накрайника, маркуча се навива на тази част с четирите щифта като на резба, просто го отвърти и ще го извадиш от пластмасовия накрайник.
Но, да, смени маркуча. Пак по същия начин се навива на пластмасовия накрайник като винт в гайка.
А с лепенката, която ти показах, можеш да бандажираш целия маркуч. Тя е подходяща за такива цели.

# 167
  • София
Здравейте,
някой да е ползвал такава ултразвукова вана за почистване? Търся отзиви.

# 168
Аз нямам моя, но съм си давала очилата да ми ги чистят в оптиката с някакви подобни. Ми вършат работа принципно.
Но дали тази на снимката е такава или менте няма как някой да каже.

# 169
  • София
Аз нямам моя, но съм си давала очилата да ми ги чистят в оптиката с някакви подобни. Ми вършат работа принципно.
Да, предимно за очила и бижута ще я използвам.

# 170
smartrentacar.bg или easyrentbulgaria.bg  ?
засега, имам тези две оферти само
лични впечатления от някоя друга, надеждна фирма за коли под наем?
имам специфична нужда, трябва да мога да се свържа с тях, предварително за оферта
и , да не ми струват един бъбрек

# 171
  • София
Да, предимно за очила и бижута ще я използвам.
Бижута от сребро (злато не съм пробвала) се чистят прекрасно в тенджерка с вода и 1 сл сода, да поври 10 мин. Като чисто нови излизат.

# 172
  • Deutschland/HE
smartrentacar.bg или easyrentbulgaria.bg  ?
имам специфична нужда, трябва да мога да се свържа с тях, предварително за оферта

Ние това лято ползвахме Топ рентакар. Доволна съм от обслужването, трябваше ни кола за следващия ден, а после  я върнахме по-рано и ни възстановиха сумата за дните. Това в офиса им във Варна.

# 173
smartrentacar.bg или easyrentbulgaria.bg  ?

Ние това лято ползвахме Топ рентакар. Доволна съм от обслужването, трябваше ни кола за следващия ден, а после  я върнахме по-рано и ни възстановиха сумата за дните. Това в офиса им във Варна.
Тези двете не съм ги чувала. И от мен глас за Топ рентакар. Имат и калкулатор.
https://toprentacar.bg/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8?

# 174
През нощта температурата падна до минус седем градуса,но дрехите отвън на простора на балкона не замръзнаха! Странно. Някой има ли обяснение? Yum

# 175
Очила се чистят прекрасно с паста за зъби- намазваме, разпенваме и изплакваме.
А сребро, тествах завчера- парче фолио на дъното на  стъклена купа, бижутата отгоре и ги покриваме със сода. Заливаме с гореща вода и престояват десетина минути.
Стават като нови.

# 176
Какво им чистите на очилата, което не може да се измие с топла вода.
По времето на короната бастисах 2 чифта докато се усетя, че от спирта се замъгляват стъклата и няма оправяне. Та съветвам внимателно с разни домашни хитрини.

# 177
благодаря за мненията за топренткарс  но още не са ми отговорили на мейла
имам специфична нужда, както казах- не става с калкулатор, или...става но три отделни наемания, на цената на един бъбрек Rolling Eyes

# 178
Ми без бъбрек - ГТ, междуградси автобус....

# 179
е, може и без алабализми, тета

специално за тебе, ще дам подробности, та да не се „ребедееш много“, както казват в северозапада
имам роднина на легло, за който трябва да се погрижа, и в част от периода, ми трябва бус, но искам цялостна цена, а не наем на 3 отделни коли

Общи условия

Активация на акаунт