?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 464 871
  • 11 425
  •   1
Отговори
# 285
Да, точно така. Позната се пенсионира преди половин година и ѝ ги добавиха към сумата от НОИ. Понеже се притесняваше, че няма да хване 1000 лв., пък се оказа към 1020, благодарение на тези 60 лв. било.

Не вярвай много. Казъл рекъл...ако е същата жена с ваксините-60 лв добавка...пък съвсем.

# 286
  • София
Движението по Опълченска, кога се очаква да се нормализира?
Точна дата не помня, но около края на март / началото на април.

# 287
  • Fairbanks, Alaska
Към гледащите Тик-Ток:
Скорост 20 mbps достатъчна ли е за гледане на лайфове без да забива?
Искам да мина на неограничен мобилен нет, но много пари струва на месец бързия такъв, например 100 mbps.
А пък и отново увеличиха тези такси....
Предостатъчна е. Аз гледам телевизия със скорост 1-2Mbps и е перфектна. Интернетът е немски.

# 288
Според действащата тарифа на Центъра за градска мобилност, децата между 7 и 14 годишна възраст пътуват безплатно - https://d2ftgf10aqtt1f.cloudfront.net/6-1722955409-%D0%A6%D0%95% … 4%2520%D0%B3..pdf
Права си! Аз може би грешно съм разбрала въпроса. До 14г пътуват безплатно в ГТ в цялата страна. Навършат ли 14, какъвто е моя случай, трябва да си направят карта

# 289
  • софия
Преди години, не съм сигурна колко, но около 20-тина, имаше едно предаване, може би по ТЛС, за бавачки, които ходеха в семейства с непослушни деца. Наблюдаваше наколко дни живота в семейството и след това един или няколко дни гледаше децата, а родителите наблюдаваха.
Нещо подобно беше. Някой дали си спомня как се казваше поредицата?

# 290
Сещам се, много полезно беше
SOS бавачки?
Не съм сигурна, но така започваше. Един телефон звънеше

Искам да задам тъп въпрос. Купих тези хапове, а пише, че дневната доза е 1/4. Няма как да чупя всяко хапче. Освен да вземам едно на 4 дни, нещо друго мога ли да правя?

# 291
Сещам се, много полезно беше
SOS бавачки?
Не съм сигурна, но така започваше. Един телефон звънеше

Искам да задам тъп въпрос. Купих тези хапове, а пише, че дневната доза е 1/4. Няма как да чупя всяко хапче. Освен да вземам едно на 4 дни, нещо друго мога ли да правя?

# 292
  • София
50 мг цинк е огромно количество за жена! И мъжете не поемаме чак толкова, а ни трябва повече поради специфики. Дели на половинка и през ден, два. Почти съм сигурен, че тези могат да се чупят лесно на половинки.

# 293
Не, нямат линия през средата за да се чупят лесно. Яд ме е на себе си, че ги взех, преди това имах течен, ама 180хапа, половин година да не го мисля, а то...

# 294
50 мг е много за ежедневна употреба. Аз съм пила само като бях с КОВИД преди 4+ години, мисля, че 15 беше.

# 295
Добре, бе, от каква логика се е водил производителя създавайки хап от 50мг.  като дневната доза е 1/4 от тези 50мг., а именно 12,5мг. Направо недоумявам. Поне да го бяха разграфили, за да може лесно да се отчупва дневната доза. Луда работа. Пп Наистина пише, че дневната доза е 12,5мг.,а хапа е 50мг.

# 296
Бях питала тук скоро за приложение за местоположение. Life 360 безплатно ли е?  Уж е, но ми излиза отдолу някакъв пробен период за седем дни.
Благодаря

# 297
доста години минаха, откакто съм го ползвала, тогава беше напълно безплатно

# 298
Има безплатна версия и платена версия.
В платената може да отбелязваш повече места, може да ти дава съобщения за заминаване и пристигане от повече от две места, имаше и други екстри, но не помня какви.
Ползвала съм само безплатната.
Може без да искаш да си включила пробен период за платената версия или пък да си на безплатната, пък да виждаш реклама на платената.
Мен периодично ми предлага платената, но на мен не ми трябват чак такива екстри и си стоя с безплатната.

# 299
Ползвам безплатната и ми върши работа. Платените опции за момента не са ми били необходими.

Общи условия

Активация на акаунт