?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 464 834
  • 11 425
  •   1
Отговори
# 270

Който когато си е избрал 🙂
Но днес също има Hands V

# 271
  • под тепетата
Колкото повече, толкова повече Kissing Heart

# 272
Намерих си отговора. Не са отпаднали тези 60 лв. Има предложение да отпаднат, но са част от формулата за изчисляване размера на новоотпуснатите, не само на вече отпуснати пенсии. Явно колежката не е наясно.

https://dnesplus.bg/bulgaria/analiz-na-pensiite-covid-dobavkata- … a-otpadne_1173597

От ноември 2024 е статията.

# 273
Е Бонго ти го каза ама ти не му вярваш.
Нищо общо с ваксините няма тая добавка.

# 274
  • Буркина Фасо
60-те лева бяха като добавка, но след това ги вкараха в пенсията и вече са част от пенсията.
говореха да ги извадят. тогава на всички, които са ги получили пенсията ще им намалее с 60 лв.

# 275
Бонго писа, че са за хора, с пенсия до определената дата на включване на тази добавка. А то не е така. И до ден днешен се включват. За ваксините аз не съм твърдяла. Колежката го твърди и аз оспорвах. Simple Smile

# 276
Към гледащите Тик-Ток:
Скорост 20 mbps достатъчна ли е за гледане на лайфове без да забива?
Искам да мина на неограничен мобилен нет, но много пари струва на месец бързия такъв, например 100 mbps.
А пък и отново увеличиха тези такси....

# 277
  • Буркина Фасо
Бонго писа, че са за хора, с пенсия до определената дата на включване на тази добавка. А то не е така. И до ден днешен се включват. За ваксините аз не съм твърдяла. Колежката го твърди и аз оспорвах. Simple Smile
искаш да кажеш, че ако утре се пенсионираш към пенсията от 1000 лв ще ти добавят 60 лв заради ковида?
нямам скорошен пенсионер около мен да го попитам

# 278
Да, точно така. Позната се пенсионира преди половин година и ѝ ги добавиха към сумата от НОИ. Понеже се притесняваше, че няма да хване 1000 лв., пък се оказа към 1020, благодарение на тези 60 лв. било.

# 279
  • Буркина Фасо
тоя дни ще се пенсионира познат. ще видим дали ще му ги дадат.

# 280
Някой има ли мнение за тази преса?!
Ползвал ли е някой
Моля за emergency мнения🐐🫣

# 281
  • София
Здравейте,
някой да е ползвал такава ултразвукова вана за почистване? Търся отзиви.
Скрит текст:
Преди време четох инструкция за употреба на УЗ вана за почистване.
Имаше специално предупреждение за почистване на бижута.

Трябва да изпратя препоръчано писмо с обратна разписка, но няма да мога личчно да отида в пощата. Мога ли да го дам на някой друг да го изпрати, но на плика и обратната разписка да пише моя адрес.
Мога ли да подготвя предварително писмото с плика и марките и после само да го занесе човекът?
Няма проблем друг да изпрати писмото. Не се представя документ за самоличност. Няма нужда и от марки. На тези писма в пощата слагат печат за платена такса. От сайта на БП можеш да си изтеглиш обратната разписка и да я попълниш предварително с твоите данни. Известие за доставяне обр.243

# 282
  • пустинята Гоби
Според действащата тарифа на Центъра за градска мобилност, децата между 7 и 14 годишна възраст пътуват безплатно - https://d2ftgf10aqtt1f.cloudfront.net/6-1722955409-%D0%A6%D0%95% … 4%2520%D0%B3..pdf

# 283
  • Козлодуй
Здравейте! По рано тук имаше опция да видиш всичките си предишни коментари. Сега не я намирам. В мен ли е грешката, или вече не съществува като опция?

https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=78023;sa=showPosts

# 284
  • София
Движението по Опълченска, кога се очаква да се нормализира?

Общи условия

Активация на акаунт