?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 464 593
  • 11 425
  •   1
Отговори
# 255
  • Буркина Фасо
не са я махнали и не е добавка.
просто е увеличение на пенсията с 60 лв от някаква дата.
всички, които са я получили до тази дата имат по-висока пенсия с 60 лв.
сегашните се пенсионират с изчислението към настоящата дата.

# 256
Здравейте! По рано тук имаше опция да видиш всичките си предишни коментари. Сега не я намирам. В мен ли е грешката, или вече не съществува като опция?

# 257
Здравейте! По рано тук имаше опция да видиш всичките си предишни коментари. Сега не я намирам. В мен ли е грешката, или вече не съществува като опция?
Направи сайта в пълна версия и би трябвало тогава да стане.

# 258
  • Буркина Фасо
явно в теб е грешката.
провери си публикациите в профила.

# 259
Предложете ми приложение за местоположение. Ползвах фемили линк, но не се приема добре от съучениците наличието на такова.

# 260
  • под тепетата
Днес Бояна има ли имен ден?

# 261
  • София
Не, 28 март е.

# 262
Предложете ми приложение за местоположение. Ползвах фемили линк, но не се приема добре от съучениците наличието на такова.
Ние ползваме Life360, но е само за местоположение.

# 263
  • Mediterraneo
На мен когато ми се налага да знам местоположение, моля да ми пратят в уотсапп местоположение в реално време. Мисля, че до 6 или 8 часа е активно без рефреш. Последно го ползвахме, когато останалите от семейството пътуваха 1000 км с колата, за да не ги безспокоя да ги питам къде са- що са, следях отвреме навреме прогреса им.

# 264
за следене или за местоположение?
аз също ползвах в един момент Live360
за местоположение предпочитам W3W -
https://what3words.com/pretty.needed.chill
много по-точно е, даже в големи търговски центрове,на различни етажи, сме се търсили с него- нещо, което на уотсап местоположението не го може

# 265
За местоположение на дете. Не за следене. Разсмяхте ме
Това, което посочихте как се процедира с него? Трябва да се инсталира и на двата телефона ли

# 266

Да. Ние винаги сме го отбелязвали на Богоявление.

# 267
За местоположение на дете. Не за следене. Разсмяхте ме
Това, което посочихте как се процедира с него? Трябва да се инсталира и на двата телефона ли
На всеки телефон, който искаш да следиш, на твоя също, разбира се. Прави се "група" и ги добавяш към нея.
В училище го ползват да се гледат едни други. И двете деца си имат с приятели отделни групи..

# 268

Да. Ние винаги сме го отбелязвали на Богоявление.

# 269
  • под тепетата
Благодаря! Еми значи ще си я поздравявам и на двата празника!

Общи условия

Активация на акаунт