?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 408 330
  • 10 196
  •   1
Отговори
# 3 840
Някой може ли да ми обясни за ту- туу, че не разбрах, какво събитие е, какво се опитват да иронизират?

# 3 841
  • софия
Някой може ли да ми обясни за ту- туу, че не разбрах, какво събитие е, какво се опитват да иронизират?
Великден разказан от бб

# 3 842
Великден разказан от бб
Мерси.
Но, тогава- още по- неясна ми е, реакцията из СМ. Чак пиринско, нямали да пият  вече Joy
Какво е събитието, на което се разиграва сценката?

# 3 843
  • софия
Повод Негу му не требва.
"Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обясни на Велика сряда, когато в парламента се обсъжда вотът на недоверие към правителството, защо за него Великден е най-хубавият празник."

За реакцията на макетата не знам.

# 3 844
Знаете ли в София дали се предлага услугата мобилен рентген по домовете за лежащо болен. Намирам такъв апарат в продажба, но не и такава услуга.

# 3 845
До колкото знам в България законодателството не позволява такова нещо като мобилен рентген, защото помещенията в които се ползват апарати с радиация трябва да са специално одобрени.
Имаше преди известно време репортаж за закупени много бройки такива от МЗ по европейски програми, които седят и прашасват заради това.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 16:37 от bboiko

# 3 846
Заплащат ли се съобщения изпратени чрез RCS,ако отсрещният не е активирал тази функция?
Преди два месеца изпратих съобщение на един човек чрез функцията RCS. И ми се таксува като редовен SMS! Затова.внимавайте.
Имам въпрос към всички вас. Защо във филтъра на пералнята е пълно с вода, след като го чистих преди 2 месеца? Маркучът за мръсната вода, като цетрафугирането го стопирам, стои върху тоалетната чиния. После включвам на програма центрафуга и свалям маркуча долу на земята до тоалетната чиния. Два пъти включвам центрафуга, тъй като е на 800 оборота и при първото центрафугиране са доста влажни дрехите.
Благодаря предварително за помощта.

# 3 847
Нормално е да има вода във филтъра защото е в най-ниската точка от системата.
Маркучът за мръсната вода има минимална височина на която трябва да е монтиран, не трябва да е чак на земята.
Прочети си инструкциите за монтаж и употреба на пералнята.

# 3 848
Къде да намеря геодезист за измерване на имот и поставяне на граници ? В общината или някаква агенция ?
Или адвоката ще ми препоръча ?

# 3 849
Къде да намеря геодезист за измерване на имот и поставяне на граници ? В общината или някаква агенция ?
Или адвоката ще ми препоръча ?

Частни фирми са. Търси. Заплаща се. Обикновено са кръстени геомео нещо си...с гео.

# 3 850
Здравейте, а да ви питам бяхме в една работилница за колела и монтьорът почти  ми пръсна в лицето с някакво неща - какво може да е? Дали е много в едно? Като някакво масло ли беше не знам, всичко отиде в мен и в детето

# 3 851
Здравейте, а да ви питам бяхме в една работилница за колела и монтьорът почти  ми пръсна в лицето с някакво неща - какво може да е? Дали е много в едно? Като някакво масло ли беше не знам, всичко отиде в мен и в детето
Защо не попита монтьора с какво е пръснал? Ако не е попаднало в очите и нямате явен проблем, просто измиване с вода и сапун (вероятно вече е направено) ще реши въпроса - все пак надали в работилницата се пръска с киселини или основи, възможно е да е някаква смазка.

# 3 852
Чак сега схванах какво пита ..... колела всъщност е велосипеди ли? Колелета разговорно?
Ама колела....сори, ама се употребява за друго.

Смазка е вероятно.

# 3 853
Ти поне, си схванала какво пита... Thinking

# 3 854
Малко спекулирам....ама то при тези карти с които разполагам..си е жив покер...

Напоследък забелязвам, че хората - някои от тях - трудно се изразяват. Не ги разбирам. Сякаш ИИ ми говори насреща...

Общи условия

Активация на акаунт