?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 408 314
  • 10 196
  •   1
Отговори
# 3 825
Знаете ли при преминаване в авариините какво следва?
Спряха ни затова питам. До няколко седм ще разберем, случвало ли ви се е?

# 3 826
  • Далечният изток
Не ни се е случвало, защото е забранено.
Вие защо карахте в аварийна лента? По принцип има изключения, та може евентуално да попадате там.

# 3 827
Съмнявам се, щом са ги спряли!
Едно изключение знам аз. При повреда която се квалифицира като опасна или значителна. Примерно неизправна спирачна или кормилна уредба.

# 3 828
Не бях аз, ако знае някой да пише.

# 3 829
  • Далечният изток
Ами питам, отговори първо защо сте карали в аварийната лента. Иначе как да ти отговоря.

Санди - ЗДвП - Чл. 58. При движение по автомагистрала на водача е забранено:....
3. (изм. - ДВ, бр. 101 от 2016 г., в сила от 21.01.2017 г.) да се движи или спира в лентата за принудително спиране, освен при повреда на пътното превозно средство, както и при здравословни проблеми на водача или пътниците в превозното средство;

# 3 830
Е как хем "спряха ни", хем "не бях аз". Интернетът казва 1000 лв. глоба и отнемане на книжката за 3 месеца, ама не знам дали е актуално.

# 3 831
  • до най-прекрасния мъж
В някои малки кооперации, където няма опция за нормален заход към подземен гараж, има асансьор, който сваля и качва колите. Такава сграда има поне на две места в Пловдив, които съм виждала. Едната сграда е на ул. Кукуш. Там редовно виждам влизащи и излизащи коли, точно като асансьор изглежда, но е огромен. До нас в Тракия наскоро построиха две нови сгради, в които има същите асансьори. Дали ще се ползват, предстои да се разбере - едната не е напълно населена, другата няма Акт 16 още.
Такива двойни паркоместа не съм виждала. Сещам се за подобна платформа до ДАИ Пловдив, но там е на друг принцип и си е няколкоетажен паркинг.

# 3 832
  • Deutschland/HE
И във Варна има поне една такава сграда. Малък блок, без двор, няма място за подход към подземния паркинг и имат асансьор за коли. В кв.Левски, под ТУ е.

# 3 833
Самите строители вече не продават само гаражи в сградите, единствено, ако си купиш апартамент. По-лесно е да продадеш апартамент с гараж, отколкото без. Въпрос на изгода.
Не всеки гараж е добра инвестиция, търсенето е за големи гаражи с по-широки врати,  те са с дебелите наеми, и са кът, малките евтини кутийки за малките коли не държат високи наеми.
Не е все едно дали наемаш гараж 18 квадрата или 28 квадрата.

# 3 834
Какъв документ трябва да се предостави в съда ,ако човекът е приет точно на делото си в болницата?

# 3 835
Какъвто ти издадат в болницата..нали оформят документи за приема.

# 3 836
Копие от болничен лист? Или служебна бележка

# 3 837
Зависи как влиза...с талон от ЛЛ-тоест планово ли, по спешност ли....

# 3 838
По спешност е.Благодаря за бързите отговори!

# 3 839
  • Бургас
Заплащат ли се съобщения изпратени чрез RCS,ако отсрещният не е активирал тази функция?

Общи условия

Активация на акаунт