?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 408 488
  • 10 196
  •   1
Отговори
# 3 870
Аида, разбрахме, че не слагате тази подправка, не е нужно да повтаряте.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 19:59 от zari65

# 3 871
  • Далечният изток
Да, разбира се, само двама-трима имат право да пишат по 6743 пъти едно и също, примерно за паркоместа и инвестиции.
Окей, извинете...

# 3 872
Международен паспорт може ли да се издаде в град различен от постоянният адрес на лицето?

# 3 873
Може, но само в София. На Мария Луиза и в работни дни.

# 3 874
Колко време препоръчано писмо може да престои в пощенски клон, преди да бъде върнато към подателя?( т.е.в какъв срок трябва получателят да си вземе писмото от пощата?)

# 3 875
Много благодаря, ще предам, точно в София е човекът.

# 3 876
  • до най-прекрасния мъж
Колко време препоръчано писмо може да престои в пощенски клон, преди да бъде върнато към подателя?( т.е.в какъв срок трябва получателят да си вземе писмото от пощата?)
Месец.

# 3 877
Месец.
Официално 20 работни дни.

# 3 878

...Маркучът за мръсната вода, като цетрафугирането го стопирам, стои върху тоалетната чиния. После включвам на програма центрафуга и свалям маркуча долу на земята до тоалетната чиния. ..
Много е лесно да свържете маркуч на пералня към отходната тръба на мивката, вместо да е подвижен и в тоалетната чиния. Има различни адаптери за мивка по всички строителни магазини, евтини са. Този ви начин на пране в момента не е правилен и сигурно прането не е добре изплакнато.

# 3 879
Знаете ли в София дали се предлага услугата мобилен рентген по домовете за лежащо болен. Намирам такъв апарат в продажба, но не и такава услуга.

Не знам дали ще ти е от полза моето мнение, става въпрос за Бургас.
Баща ми беше неподвижен на легло в нас, трябваше да се направи рентген. На 112 ни отсвириха защото е от доста време неподвижен, демек не е спешен случай. Отидох в болницата на регистратура и си платих линейка да дойде до вкъщи да го вземе и оттам в болницата по асансьора за рентген. После пак линейката го прибра. 50 лв ми струваше линейката в двете посоки.

# 3 880
  • Deutschland/HE
Във Варна е 60-70лв в посока, като разстоянието беше 2-3км. Това информация от лятото. За мен тези неща трябва да се покриват от НЗОК, това не е гевезелък, а необходимост. Викали сме и от лаборатория за кръвни изследвания, те бяха най-отзивчиви и взеха 10лв за услугата (по ценоразпис).

# 3 881
Някой друг да е получил съобщение от телефона за земетресение в района?

# 3 882
# 3 883
6 по Рихтер, ама в западна Турция ми показва на мен преди 5 минути.

# 3 884
ММ получи съобщение, но аз не получих. Явно е от настройките на телефона

Общи условия

Активация на акаунт