?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 408 572
  • 10 198
  •   2
Отговори
# 3 885
И аз получих като ми показва епицентър в европейска Турция някъде близо до Истанбул /това не е източна Турция, а западна/.

# 3 886
Здравейте, скъсаха ме на изпита по кормуване(кат. Б) и разбрах, че трябва да взема още четири учебни часа преди повторно явяване.
Не мига д с намеря информация дали е задължително да са при настоящия инструктор или мога и при друг да ги взема.
Някой запознат ли е?

# 3 887
Да, и на мен някъде към Истанбул ми показа, че е земетресението. Проблемът за мен е, че е като известие на самия телефон. Имаше и съвети какво да правим и пр., но в момента в който затворих известието, вече информацията не е налична, "изпарила" се е информацията. А аз бих предпочела да е като съобщение, което мога да отворя отново в случай на нужда.

# 3 888
  • Пловдив
И аз получих съобщение.  Данни намерих тук
https://ndc.niggg.bas.bg/

# 3 889
В Мраморно море е епицентъра.

# 3 890
Аз го усетих - столът започна да вибрира и завесите тип щори да се мърдат.
Дали ще има втори трус?

# 3 891
Аз го усетих - столът започна да вибрира и завесите тип щори да се мърдат.
Дали ще има втори трус?

Пишеше, че е възможно да има вторични трусове.

# 3 892
Аз усетих и първия, и вторичния трус, но известие от BG Alert нямам.

# 3 893
  • Бургас
Аз получих. При нас (в Бургас) си се усети стабилно.Преди малко повтори. Децата са ги изкарали в училищния двор

# 3 894
Първо се зачудих защо този стол леко вибрира и дали не си въобразявам, после чух звук от завесите като че ли леко да се размесват - като от лек вятър или климатик и тогава ми стана ясно. Но в интернет нищо, в бг мама пак нищо. Чак след 5-10 минути започнаха да се появяват коментари и новини.

# 3 895
В София не усетих нищо.

# 3 896
Преди малко разбрах. Нищо не съм усетила, на 7 етаж съм. Нямам известие.

# 3 897
Ама аз имам съобщение от земетръсното приложение, което съм си качила, не от Bg alert
Скрит текст:

# 3 898
Сега видях часа, на улицата съм била вече.

# 3 899
Усетихме ги и двете - в Бургас, първото беше доста силно и продължително, на телефоните отново нищо не получихме, "сигнали за земетресения" също е включен.

Общи условия

Активация на акаунт