?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 409 788
  • 10 219
  •   2
Отговори
# 3 975
  • на Мелмак
При всеки симптомите/признаците са различни. Аз имам и към яйца. Но това не е алергия, а нетолерантност. Различни неща са Wink

# 3 976
Въпрос към живеещите в Германия:
Защо, когато по някоя немска телевизия се излъчва някакво спортно предаване, немците много държат на интервютата? Сякаш самото състезание не е толкова важно, колкото интервютата и ако не прекъснат за интервю ще дойде края на света.
По същата причина, поради която по българската телевизия има коментарно студио.

# 3 977
Преди 3 години от нова алуминиева релса са свалени пердета с ето такива кукички. Сега се опитахме да закачим същите кукички, които са били на релсата, и не влизат. Не същия модел, а буквално същите кукички. Защо сега не можем да ги сложим?

# 3 978
Не виждам причина, да не сте смачкали релсата и да се е стеснил процепът?
Иначе препоръчвам да смените тези кукички с другия модел с колелца.

# 3 979
  • Fairbanks, Alaska
Di Soleil, по бг телевизия коментарното студио не е ли след като приключи състезанието? Евроспорт също дава интервюта с участниците, но не си позволява да прекъсва излъчването. Докато ако гледаш по някоя немска телевизия, ще ти резнат поне по 1 минута за всеки от участниците им.

# 3 980
Не виждам причина, да не сте смачкали релсата и да се е стеснил процепът?
Иначе препоръчвам да смените тези кукички с другия модел с колелца.
Не сме я пипвали с пръст даже. Просто са свалени перденцата. Мислех си да не е станало някакво свиване от температурата, ама чак толкова ми изглежда странно.

# 3 981
Така дистанционно не мога да кажа какво може да е. Сигурно има причина, ама дявол знае.

# 3 982
Аз съм с такива кукички, но релсата е пвц..не алуминиева.

# 3 983
Измама или за нещо съм се абонирала без да знам?

# 3 984
Скоро да си преподписвала договор? Тези услуги се активират с преподписване (никой не те пита и не ти казва, автоматично ти ги натрисат), важат няколко месеца безплатно, после се таксуват.
Ей тук в приложението можеш да видиш дали ти е активно това нещо и да го спреш.
Скрит текст:

# 3 985
пратете STOP на посочения номер.
когато преподписах договора си с А1 миналата година бях автоматично абонирана за сто неща, че се наложи едно по едно да ги изчиствам с помощта и на оператор.

# 3 986
  • Козлодуй
на кой номер да се прати стоп

# 3 987
на кой номер да се прати стоп

# 3 988
Преди 3 години от нова алуминиева релса са свалени пердета с ето такива кукички. Сега се опитахме да закачим същите кукички, които са били на релсата, и не влизат. Не същия модел, а буквално същите кукички. Защо сега не можем да ги сложим?
Скоро купувах кукички. Имаха два вида. Носи една в теб за сравнение.

# 3 989
Може и през приложението на А1 да се махне доколкото помня.

Общи условия

Активация на акаунт