?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 465 373
  • 11 425
  •   1
Отговори
# 450
Това ограничение аз сама съм си го задала на телефона. Може да се махне или увеличи.

# 451
От коя верига е най-добре да взема сьомга? Знам, че е най-добре от рибарски магазин, но просто нямаме тук в района. Метро също не е опция.

# 452
Аз от Лидл вземам филе сьомга.

# 453
Рибарския щанд на Метро на Цариградско шосе и станал много умрял, та не си заслужава ходенето - обичайните ципури, лефери и някаква риба, а какво разнообразие поддържаха преди.

Много трудно става с намирането на хубава прясна риба.
Ще следя и аз отговорите на този въпрос.

# 454
Какви базови лекарства/мазила за всяко едно домакинство е хубаво да се купят от Турция?
Имам възможност сега да поръчам на приятел, а не знам какво.
Интересувам се за нещо от типа на обезболяващите (темпалгин и тн) и някакви мазила от типа на Волтраен, Дийп Релийф. Чувам, че Нурофен купуват от там - бил по-хубав. Набелязала съм един Камфлоин (гел за мазане за ставни болки), но със сигурност има и други. Може ли предложения?

# 455
Някой да е получавал тези дни такова съобщение? Договорът ми изтича края на февруари и мислех да ги сменям и се чудя какво означава- че и да не преподпиша остават същите цени или че няма да има индексация 🤔

# 456
  • софия
Мъжът ми. Ние с дъщеря ми не сме. Все още. И тримата винаги сме били А1.
Моят договор е безсрочен. На дъщерята номерът е към неговия.

# 457
  • Бургас
Означава, че няма да има индексиране.А иначе щом договорът изтича, таксата вече ще ви е по висока.

# 458
Някой има/л ли е проблем с източена карта от Фибанк?
Тази нощ са ми откраднати пари, с 10 транзакции. Сега ми се обадиха от банката, картата ми е блокирана. Сума ти пари по-късно.
Кой, как и от къде краде данни на карти? И как се правят транзакции като уж приложение би трябвало да пита за потвърждение?

# 459
  • Буркина Фасо
Означава, че няма да има индексиране.А иначе щом договорът изтича, таксата вече ще ви е по висока.
означава, че няма да има увеличение на мес.такса, което го направиха Вива и Йети, но е стопирано от КЗП.
но нищо не им пречи да има индексиране както през последните 2 год. го правиха всички. това зависи от инфлацията за предната година, което е различно от сегашното увеличение.

https://www.kzp.bg/bg/novini/meldungen/mobilni_operatori_10-01-2025.php

Някой да е получавал тези дни такова съобщение? Договорът ми изтича края на февруари и мислех да ги сменям и се чудя какво означава- че и да не преподпиша остават същите цени или че няма да има индексация
https://www.bg-mamma.com/?topic=1006131.msg49139310#new

# 460
Е тези А1 пак ли ще вдигат такси??! Оляха се.

# 461
  • Буркина Фасо
къде го прочете това ? (за вдигането)

# 462
Ами в предишните коментари

# 463
Виваком ще вдигат, значи и А1 няма да изостанат!

# 464
  • до най-прекрасния мъж
От Виваком вече получих съобщения, че ми вдигат нета и телевизията с 1 и 2 лева. Абонат съм отскоро, напоследък много прекъсваше нета на А1 и реших да сменя. Ами, с Вивата не е по-различно, а уж трябва да е доста високоскоростен. Пак има прекъсвания, но са за секунди, така беше и при А1. Поне таксата ще е доста надолу и няма да ги сменям засега, въпреки че мога.
А1 ми писаха, че няма да ми вдигат таксата тази година. Тя и без това не е ниска...

Общи условия

Активация на акаунт