?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 465 466
  • 11 425
  •   1
Отговори
# 480
Къде да задам въпросите си за лоялната програма?
Пп Намерих! Grinning

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 08:24 от Джаста Праста

# 481
  • Fairbanks, Alaska
Оххх, като вземат да изтъкват, че минималната заплата е скочила!? 😡Цените в магазина, хляба,тока,водата, всичко се вдигна по-рано, хората веднага усетиха скока на цените. Заплата я вдигнаха с някакви си мижави пари.... Ще кажеш,че направиха 3 хилки минималната!!!
Е....ти! Няма оправия в таз Държава!😡
Ако им вярваш на приказките, живи да ги оплачеш. Работят едва ли не на загуба, но понеже са добрите самаряни, сърце не им дава да лишават гражданите от стоките, които произвеждат. Като махнаха ДДС за хляба, не видях хлябът да е поевтинял. Всеки път като се върнех у дома, беше с нова цена. Сегашната ситуация с ДДС, тока и МРЗ доста им развърза ръцете.

# 482
Оххх, като вземат да изтъкват, че минималната заплата е скочила!?
15% е скочила. С вдигане на МРЗ не променяш нищо, изключително погрешен похват.
Интересно защо не роптаеш срещу повишаването на цените в супера...

# 483
  • Далечният изток
Оххх, като вземат да изтъкват, че минималната заплата е скочила!?
15% е скочила. С вдигане на МРЗ не променяш нищо, изключително погрешен похват.
Интересно защо не роптаеш срещу повишаването на цените в супера...
В същия пост Joy

# 484
Сайта shopsector.com надеждеен ли е?

# 485
  • София
Да.

# 486
  • Сф
Андроидите (Самсунг) имат Secure Folder- папка с парола, в която можеш да слагаш снимки, бележки, контакти, приложения, които са достъпни, след като отключиш с паролата.

Iphone имат ли таква папка? В общото меню ли се намира или е някъде скрита?

# 487
  • Сливен

Да. Печелила съм ваучери от тях, от игрите им в Инстаграм - точни са, и с коректност и спазват срока на доставка. В къщи имаме 3 чифта обувки от тях - два на мъжа ми и един мой.Като тези на ММ, са Адидас и вече втора година нямат скъсване.

# 488
Миналата година трябваше да се реимунизирам за тетанус и дифтерия, дали ще има значение ако отида сега?

# 489
Миналата година трябваше да се реимунизирам за тетанус и дифтерия, дали ще има значение ако отида сега?
Не, може когато пожелаеш. И аз не го направих миналата, а тази година лятото.

# 490
Питайте ЛЛ кога да отидете, защото ако има много болни не е подходящ момент. Ваксини се поставят на абсолютно здрав човек

# 491
  • Буркина Фасо
когато се порежеш на ръждива ламарина или се прободеш на пирон ти фраскат тетануса без да те питат здрав ли си.

# 492
Аз не съм го питала кога да ходя, отидох за нещо друго и се сетих, че не сме правили ваксината и той я направи на момента. За две секунди работа е, не виждам проблем.

# 493
Къде да задам въпросите си за лоялната програма?
Пп Намерих! Grinning
И аз идвах с това питане. Би ли споделила?

# 494

Общи условия

Активация на акаунт