?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 333 656
  • 8 523
  •   1
Отговори
# 8 505
  • София
Има препоръки да не се ходи утре.

# 8 506
# 8 507
Преди малко и аз го чух по телевизията, че не е добре да се качва в планините.

# 8 508
  • София
Куриер Box Now имат ли наложен платеж вече? Поръчах нещо от Озон, прие ми поръчката, вече е предадена на куриера, а мисля, че не е платена, защото много бързо завърши поръчката. Видях, че съм запаметила карта, но пак имаше някакво време за обработка на плащането, а сега беше мигновено. В банкирането няма плащане, а в справката в Озон пише Наложен платеж. Преди 8 часа поръчах. Може би и те имат вече наложен платеж като Easy Box.

# 8 509
Като пристигне в бокса, получаваш линк, през който да платиш с карта.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 17:31 от DiaMia

# 8 510
  • София
Мерси, значи все пак има промяна.
Приложението на банката ми има проблеми напоследък и затова не знам какво се случва.

# 8 511
НП няма. Плащаш по банков път в момента на получаване...което е различно от наложения.

# 8 512
  • София
НП няма. Плащаш по банков път в момента на получаване...което е различно от наложения.
Това ми звучи малко сложно. Стоя при кутиите и пиша платежно?

# 8 513
  • Сф
Като пристигне в бокса, получаваш линк, през който да платиш с карта.

# 8 514
  • София
Тета каза по банков път. Трябва да дойде до довечера, ще ви кажа как става да знаете.

# 8 515
Ами аз точно така..пред кутиите. Помня че беше тегаво...не като при спиди кутия само да допреш картата и готово, а през тела се мъчих.
За това сега платих предварително към озон, днес я взех от кутия на бокс нау.
https://boxnow.bg/payonthego

# 8 516
  • София
Аз винаги плащам на Озон при поръчката при доставка в Бокс Нау. Сега ако ме карат да се зверя в 10 вечерта да пиша на телефона ......

Допълвам. Цъкнах на Проследи пратка и в страницата на Бокс Нау имаше Очаквано плащане. Преди малко го нямаше. Но в поръчката липсва такава информация, т.е. ако не бях проверила, трябваше да платя пред кутиите.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 18:29 от Silver cloud

# 8 517
  • Сф
Просто си вкарваш детайлите на картата. Това е. Но не пишеш платежно с ИБАНи и прочие.

# 8 518
# 8 519
  • София
Да, плащане с карта е, не е с платежно. Но пак е тегаво през телефона, аз не помня някога така да съм плащала.

Общи условия

Активация на акаунт