?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 336 383
  • 8 605
  •   7
Отговори
# 8 550
Хора, имам питанка.
Има ли силен препарат за дрехи, който да щади самите тъкани, особено цветовете, но да премахва стари миризми.
Примерно имам дрехи все още си ги нося, но на мишниците явно е задържало повече и да ги понося малко, дори и чиста да съм, все едно съм тренирала 2 часа.
Има ли някакви такива препарати да ги намажа, да поседят и да се оправят.
Това е много добро и не само за спортни.
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=&ved=2ahUKEwiE2YeY … HgWb&opi=89978449
Откъде може да се купи?

# 8 551
Хора, имам питанка.
Има ли силен препарат за дрехи, който да щади самите тъкани, особено цветовете, но да премахва стари миризми.
Примерно имам дрехи все още си ги нося, но на мишниците явно е задържало повече и да ги понося малко, дори и чиста да съм, все едно съм тренирала 2 часа.
Има ли някакви такива препарати да ги намажа, да поседят и да се оправят.
Това е много добро и не само за спортни.
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=&ved=2ahUKEwiE2YeY … HgWb&opi=89978449
Откъде може да се купи?
От магазини за перилни препарати, които предлагат марката или онлайн.

# 8 552
Аз бих изпрала на малко по-високи градуси, програма от поне 1 час и бих добавила парфюмни перли в барабана.

# 8 553
1 час пране е несериозно за такава силно вмирисана дреха. Перлите даже няма да ги коментирам...

# 8 554
1 час пране е несериозно за такава силно вмирисана дреха. Перлите даже няма да ги коментирам...
Един час пране е несериозно по принцип! Направо се изумявам като почнат да питат за кратки програми по 40-50 минути. Егати икономията и чудото. Като се има предвид, че по-новите модели перални перат и с по-малко вода, икономисват от време и направо няма смисъл да ползват перални, ами направо на течаща вода да намокрят дрехата и готово.

# 8 555
...големи обобщения, голямо нещо....
Дрехи, носени за 2-3 часа, от вратата в колата....баш пък ще ги пера по 2-3 часа.

Понякога си е от качеството на самата материя.

# 8 556
  • Далечният изток
Ама никой не коментира твоите дрехи дето си облякла за 2 часа. Има конкретен въпрос - отговарят.
Rolling Eyes

# 8 557
  • София
Много вероятно да е от материя.
Аз нямам такива случаи, но приятел пред мен изхвърли две блузи поради тази причина - останала миризма неподлежаща на изпиране.
Бяха един и същи модел, различни цветове.
Нещо като полар като материя, но не точно.

# 8 558
Ама никой не коментира твоите дрехи дето си облякла за 2 часа. Има конкретен въпрос - отговарят.
Rolling Eyes
В конкретният случай,. пак не се носят по много.
А й казаха на пптребителката , че час пране било малко.

# 8 559
Ама не перете изобщо, пазете си дрехите да са вечни!

# 8 560
И ги ръсете с нещо, за да не миришат. 🤣

# 8 561
  • Далечният изток
Честно казано не съм имала такива дрехи, а имам много, от най-различни материи.

# 8 562
Лорде, не ни слагай думи в клавиатурите.
Ако пере на 30°, да пере на 40°

Ако пере на 30 минути, да промени на 1 час и 10 минути. Къде ги съзря тези 90°, 3.5 часа?!

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 20:03 от Clo - Camille

# 8 563
Ами... Аз кратка програма ползвам само за чисто нови дрехи или за такива, които са стояли доста време в гардероба и трябва да им се разкарат гънките.
За носени дрехи ползвам други програми.

# 8 564
  • Glasgow
Аз съм имала такава тениска, беше част от една униформа, изглеждаше материя като футболна тениска, а егати изкуственяка вмирисващ беше.

Общи условия

Активация на акаунт