?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 464 316
  • 11 425
  •   1
Отговори
# 180
Няма нужда от подробности.
Препоръча се фирма.
Вече дали ти е скъпо е въпрос който ти преценяваш.

# 181
държиш да имаш последната дума, а не четеш
въпросната фирма, не знам колко са коректни, но дори не отговарят на запитване по мейл, вече над 10дни

# 182
  • Бургас
Ако ви трябва бус,с които да пренасяте багаж,не съм сигурна че тези фирми ще ви свършат работа. Може да потърсите бусове под наем в Гугъл за града,за който ви трябва.Мисля че така ще стане по -бързо.

# 183
Понеже два пъти спомена бъбрек, ти предложих евтини алтернативи.

Когато обаче си притиснат от обстоятелствата, и няма др.начини, се налага да извадиш и платиш колкото ти кажат.
Плащала съм на такси да предвижи човек на половин спирка разстояние и да го върне после, за 50 лв. И повече да ми беше казал...плащам защото трябваше да отиде където заведохме човека. А редово такси не искаше. На се радвах че изобщо някой се съгласи. И на катафалка съм плащала курса между два града двупосочно.
Бъбрек, далак..понякога няма избор.

А ти попита за рент а кар без да даваш подробности. И хората ти препоръчаха.
Оттам нататък си решаваш.

Има и частни линейки. Но също са скъпи. Може и с такси да се договориш. Ти си знаеш кое ще те устрои.
Всичко е скъпо. Но то и това е относително понятие.

# 184
  • Пловдив
Ей това ми е въпроса. Аз мисля едно, фотомат ми казва друго:

# 185
  • Deutschland/HE
0.41?

# 186
  • Пловдив

# 187
  • Deutschland/HE
Твоят отговор е отрицателно число. По абсолютна стойност са равни.

# 188
  • Пловдив
Твоят отговор е отрицателно число. По абсолютна стойност са равни.
Амииии не, на фотомата е положително. Знам, че бъркам, не мога да разбера къде.

# 189
  • Deutschland/HE
Янтра, корен квадратен от 2 е 1.41, няма как твоя резултат да е положително число.
Аз го сметнах на калкулатор, а дъщеря ми на ГеоГебра и ни даде еднакъв резултат.

# 190
  • Пловдив
Янтра, корен квадратен от 2 е 1.41, няма как твоя резултат да е положително число.
Аз го сметнах на калкулатор, а дъщеря ми на ГеоГебра и ни даде еднакъв резултат.
Да де, обратното е. Не разбирам от къде идва това. Фотомата е сигурно прав, а аз не мога да реша задачата. Сега ще трябва да го платя за да видя къде бъркам. Надявах се да мина безплатно с помощта на форума.

# 191
  • Deutschland/HE
Направи снимка да видим твоето решение. По-евтино ще е Simple Smile
А има и тема за помощ при решаване на задачи. На мен ми помогнаха при една супер лесна задача, но в 23ч вечерта бяхме блокирали с детето Simple Smile

# 192
  • Пловдив
Е, то очевидно и при мен е от детето, иначе да нямаше да се напъвам да решавам корени в неделя!

# 193
  • Deutschland/HE
Не трябва ли да е модул?
Под корена може да е  корен от 2 -1, на квадрат, за да е положително. И тогава Фотомат е прав.

# 194
  • Пловдив
Защо да обръщам знака на единицата за да е прав фотомата?

Общи условия

Активация на акаунт