?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 465 355
  • 11 425
  •   2
Отговори
# 495
Защо вместо "Братя", изведнъж пуснаха "Хавай",  някой разбра ли? Тъкмо се загледах и се опитвам да не обръщам внимание на някои преиграващи актьори 🤔

# 496
  • Пловдив
Мъжки тениски G star raw, дали си отговарят? Някой с мнение? Simple Smile

# 497
  • пустинята Гоби
Защо вместо "Братя", изведнъж пуснаха "Хавай",  някой разбра ли? Тъкмо се загледах и се опитвам да не обръщам внимание на някои преиграващи актьори 🤔
Заради слаби резултати Нова си смени програмата.

# 498
Получих пратка в насипно състояние в Мария на sameday , изпратена от емаг. Продуктите бяха извън кашона и нахвърлени в клетката. На кого да пиша оплакване? Емаг или sameday?

# 499
Sameday са неадекватни... Опитай все пак и на тях да пишеш. Имат и телефон. Вдигна ми онзи ден една и беше сравнително любезна, което не промени начина на доставката на това, което очаквах.

# 500
И аз потвърждавам, че са неадекватни. Днес трябваше да получа пратка. Цял ден куриер не дойде. Обадих се да попитам какво се случва и жената, с която говорих, ми каза че нямала номера на куриера.

# 501
На Емаг писах преди месец за пратка, получена в автомат. Кашонът беше разкъсан и вътре някои от опаковките на продуктите бяха смачкани и изцапани. Още нямам отговор от тях. Съпорта им е много неадекватен.

# 502
Какви са тези точки, които се получават в ТикТок и може да се плаща с тях? Как се случват нещата?

# 503
  • Сливен
Здравейте. Направих поръчка във СпортДепо, но вече 4 ти ден ми изписва "обработва се" 🤔. Някой който е пазарува скоро от там - колко време отнема една доставка? Пазарувала съм от тях, но последно преди 5-6 години.

# 504
  • София
Смених си постоянната адресна регистрация и ми предстои да си сменя личната карта, която изтича.
Обаче имам дете на 17г. трябва ли спешно да сменя и неговата адресна регистрация (съответно и лична карта) или може да изчака няколко месеца и да му я сменя преди да си смени регулярно личната карта когато навърши 18?

# 505
Някой ползва ли такъв уред?
https://www.bosch-professional.com/bg/bg/products/gas-18v-10-l-06019C6302
Не мога да му схвана съвсем приложенията. Има описани куп технически характеристики, но за какви дейности е полезно, няма описание.

# 506
Смених си постоянната адресна регистрация и ми предстои да си сменя личната карта, която изтича.
Обаче имам дете на 17г. трябва ли спешно да сменя и неговата адресна регистрация (съответно и лична карта) или може да изчака няколко месеца и да му я сменя преди да си смени регулярно личната карта когато навърши 18?
попитай в Общината, но според моя опит, детето и майката могат да бъдат с различни адресни регистрации.

# 507
професионална акумулаторна прахосмукачка. написано е, снимки има.

# 508
Какви са тези точки, които се получават в ТикТок и може да се плаща с тях? Как се случват нещата?
За монетите ли става въпрос?

# 509
професионална акумулаторна прахосмукачка. написано е, снимки има.
Това го виждам. Трябваше ми уред за почистване на двора, включително от дребни листа и ми препоръчаха това, но не съм сигурна дали е подходящо. За замърсявания от СМР и дърводелски работи виждам, че става.
За двора съм купувала друга, но не става и я върнах, сега си търся нова, та ако някой ползва такава или друга със същата цел, ще съм благодарна да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт