?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 465 219
  • 11 425
  •   1
Отговори
# 630
Не знам каква е, белена и нарязана и пакетирана, пише само Белена тиква.

# 631
  • Сф
Не бих й сложила вода. Но бив добавила няколко ябълки, стафиди, локум на парчета и ще си оближите пръстите

# 632
стафидите не горят ли? или по- късно ги слагаш?
аз набучвам орехи
след като е готова, малко мед отгоре

# 633
  • Сф
Не изгарят, напротив, от водата набъбват. Слагам всичко в началото, само по някое време разбърквам тиквата. Не я режа много на дребно, но не са и парчета- лодки, както я продават.

# 634
О, не, аз си искам просто обикновена печена тиква, все още не се справям добре с храненето и пробвам разни по-прости неща. Та последно да слагам ли вода или не, ако не сложа какво ще стане 😆

# 635
Може и без вода, но задължително върху хартия за печене, че след това с мъка ще измиеш тавата.
Аз нареждам парчетата( най- често купуваме т.н.цигулки), ръся със захар и пека 40 мин на 180°.

# 636
Има ли Уайкики аутлети в София към момента? Тези, които знам че бяха, Джъмбо парк на АМ Хемус и Скопие/ Щросмайер вече не са.

На облите тикви знам, че казват Сампсон

В google maps този на Скопие го пише, че си работи уж..

# 637
  • София

В google maps този на Скопие го пише, че си работи уж..
Те и двата работят, но вече са класически Уайкики магазини.

# 638
Ахааа... ясно. Тъпо Sad

# 639
  • София
Тези от вас, които са ползвали remix out, моля да споделят дали си заслужава? Искам да се отърва от стари дрехи, но без да се занимавам чак толкова със снимки, товарителници и пр., а наведнъж да станат нещата.

# 640
Аз преди исках да пратя, но ми искаше точни марки на дрехите, а някои бяха без етикет или с изтъркан такъв и се отказах. Сега не знам как стоят нещата.

# 641
Не бих й сложила вода. Но бив добавила няколко ябълки, стафиди, локум на парчета и ще си оближите пръстите
Ще напишете ли рецептата, моля? Може тук или на лични. Много ми е прияло вкусна печена тиква. И аз съм в начален етап на готвене. Ааа и да не забравите да напишете на колко градуса се пече, на предварително загята фурна и за колко време се пече. Важни неща са това.
Добавка: Изводът, който си направих до сега, е всичко, което може да се сложи хартия за печене, да се слага. Иначе тавите изгарят и си е голяма игра и харчене на вода и ток да ги измиеш. А и унищожоваш кожата на ръцете от това миене.

# 642
Това на варена или печена тиква го правиш? Напиши рецептата, моля те.

# 643
Това на варена или печена тиква го правиш? Напиши рецептата, моля те.

И на мен това ми е интересно. Вари ли тази тиква, настъргва ли я на ренде, за да смеси всички тези съставки.

# 644
Тези от вас, които са ползвали remix out, моля да споделят дали си заслужава? Искам да се отърва от стари дрехи, но без да се занимавам чак толкова със снимки, товарителници и пр., а наведнъж да станат нещата.
Не си заслужава. По-добре ги занеси в НМ и си вземи ваучер за намаление

Общи условия

Активация на акаунт