?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 332 845
  • 8 499
  •   3
Отговори
# 750
Ами проследи си я докъде е стигнала. Ние от тук няма как да ти отговорим. Има сайтове за проследяване, но и самият сайт на алито си има проследяване, което е добро и реално.

Не ме разбра, Поръчана е от сервиза дето ми правят тел.
Питах информативно дали толкова ги бавят.
Разбрах мерси на всички.

# 751
  • Буркина Фасо
Знаете ли дали ще има ваучери за храна за януари като вече има правителство
до сега като сме нямали правителство ваучери е имало.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1647052.735

# 752
  • София
Квотата е гласувана и приета. Остава обнародването в ДВ, което фирмите, които издават ваучерите се надяват да е утре.

# 753
  • София
Това че има правителство няма никакво отношение. Това зависи от Закона да бюджета. Утре в ДВ ще се обнародва така наречения удължителен закон за стария бюджет и нямам идея дали там ще пише нещо.

# 754
Мен все пак сметката ми за Йетел е вдигната с 2 лв. МБ и те са вдигнати, но нещо ми прави впечатление, че почнаха много бързо да се харчат. Някой друг с подобно наблюдение? От вчера върви новото засичане, не съм пускала мобилните данни, на уай-фай карам. Днес заставам на касата на Лидл да си изкарам плюса, включвам, маркирам, после изключвам. Почти 50 МБ надолу. Ъпредйти минават на приложенията само след като аз разреша.

# 755
Имам една нова блуза от полиестер, на която има знак да не се глади.
Въпросът ми е как да я изгладя - просто да игнорирам знака или има някаква специална техника, която не включва ютия?

# 756
Ако не е намачкана, не я глади, но ако е, трябва да гладиш през сравнително плътна кърпа и пак на слаба степен на ютията, с пара. Друг вариант е да я овлажниш или намокриш, т.е. да не е центрофугирана и да я изсушиш на закачалка, евентуално с малко сешоар. Аз гладя всичко, но такива тъкани - през кърпа. 

# 757
  • София
На мен Йетел ми увеличиха сметката с 3 лв. Уж скоростта е повече, защото съм на неограничен Интернет на максимална скорост. Абсолютно непоискана услуга, но не ми се занимава да ги сменям.

# 758
Благодаря, ще пробвам. Има гънки, за които се съмнявам, че ще изчезнат с леката степен на ютията.

# 759
  • Варна
Виваком ни вдигнаха с 2 лв плана.
Ако щеш 🤣

# 760
Имам една нова блуза от полиестер, на която има знак да не се глади.
Въпросът ми е как да я изгладя - просто да игнорирам знака или има някаква специална техника, която не включва ютия?

Някога си гладех пионерската връзка през мокра кърпа.

# 761
  • оттам, откъдето започва България
Може ли да изпратя по Еконт плик с документи, като цената на услугата да бъде платена от получателя?

# 762
  • Somewhere far away
Може ли да изпратя по Еконт плик с документи, като цената на услугата да бъде платена от получателя?
Можеш.

# 763
Виваком ни вдигнаха с 2 лв плана.
Ако щеш 🤣
И на нас, но може да се откажем от услугите им без санкции, ако решим.

И въпрос-откъде да купя охладени или замразени свински опашки в София, никога не съм виждала в магазин, сигурно има, но обикновено мъжа ми купува  месо, искам да го изненадам- той обича такива дивотии Joy

# 764
Свински опашки търси в месарница.

Общи условия

Активация на акаунт