?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 333 013
  • 8 502
  •   3
Отговори
# 735
Аз колкото кани такива да съм имала, все са нямали филтър.... какъв филтър се търси...като на аквафор/брита ли? Той се подменя периодично...няма как да е в нагревателна кана.
Наливай вода от филтрираща кана щом е твърда водата, и при нас е много твърда, и си решаваш проблема...

# 736
  • Варна
Филтър, тип малка мрежичка, която е на отвора на каната и при изливане на водата, тя минава от там.

# 737
  • Далечният изток
Моята на чучура има един малък филтър.

# 738
Механичен някакъв...хич не съм се заглеждала честно казано дали го има или не.

# 739
Въпросният филтър е просто цедка на чучура на каната.

# 740
  • Варна
Да, това имах предвид и се опитах да обясня.

# 741
  • Далечният изток

Да де, какъв се очаква да е?! Много ситна мрежа, цедка, филтър...

# 742
Да де, какъв се очаква да е?! Много ситна мрежа, цедка, филтър...
Явно се очаква да има някакъв - какъвто и да е. На снимките на каната се вижда, че няма нищо и няма и слот за поставяне на каквото и да било там.

# 743
  • Далечният изток
Ама аз казвам какво имам на моята кана, защото ти го нарече цедка. Тя каза, че нейната няма. Сега видях, нямам идея къде се очаква да е филтърът на нейната кана... На моята е на чучура.

# 744
Поръчали ли сте от aliexpres нещо?
Тел ми е на ремонт очаква се рамка за тел и все още не е получена. Мина вече месец, знаете ли колко се бавят доставките?

# 745
Скоро не съм поръчвала от али, но доколкото помня пристигаха за 2-3-4 седмици, различно. Сега не знам как е, не ми допада от али, че всичко е в отделна пратка и спрях да поръчвам от там.

# 746
Не може да се обобщава за колко време идват пратките, защото са хиляди търговци и десетина поне начини на доставка. Има си проследяване, следи се там . Още когато се пуска поръчка, си изписва винаги предполагаема дата на доставката.

# 747
Питам за да знам, защо ми се бави тел.
Поръчана е от там рамка и се ядосвам, че я няма.

# 748
Ами проследи си я докъде е стигнала. Ние от тук няма как да ти отговорим. Има сайтове за проследяване, но и самият сайт на алито си има проследяване, което е добро и реално.

Постът не е ясно написан. Сервиз ли я е поръчал от там, така са ти казали/излъгали ли, ти ли си я поръчала от алито тая рамка..изобщЕ...на такъв пост конкретен отговор да се търси....трудна раЛта.

# 749
Знаете ли дали ще има ваучери за храна за януари като вече има правителство

Общи условия

Активация на акаунт