?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 334 834
  • 8 544
  •   3
Отговори
# 765
Не във всяка месарница има.

# 766
На Витоша има ли сняг?

# 767
  • sofia
Има сняг на Витоша. Пробвайте уеб камерата на Лалето и ще видите.

# 768
При болничен престой и предстоящо издаване на болничен по каква причина от болницата желаят справка от работодател за ползваните болнични 3 години назад?

# 769
За първи път чувам.

# 770
И аз. Попитах дали заради 40-тте дни, които се полагат за година. Било вместо лечебното заведение да прави справка в касата, което изобщо не разбрах какво общо има.

# 771
  • София
С юношеска дебитна карта, за която няма такса, може ли да се плаща в и-нет? Синът ми искаше да подари игра на свой приятел, няколко пъти опитвахме и не прие, та накрая с моята карта.

# 772
Дали има здравни осигуровки? 3г назад...давност там...не знам.
Да проверят дали са прекъснати..предполагам само де...

Тръгнахме да вадим ЛК на 14годшшен..оригинал на акт за раждане не взех, само копии...ще ме върнат май, а?

# 773
  • Deutschland/HE
Ако е имал издаден преди това друг документ (задграничен паспорт), не би трябвало да ви върнат.

# 774
И аз. Попитах дали заради 40-тте дни, които се полагат за година. Било вместо лечебното заведение да прави справка в касата, което изобщо не разбрах какво общо има.
Целта е да не се надвиши правото на 360 дни болнични с прекъсване за тази и предходните 2 години.

# 775
Минахме без оригинал... Simple Smile
Няма предходни документи..

# 776
С юношеска дебитна карта, за която няма такса, може ли да се плаща в и-нет? Синът ми искаше да подари игра на свой приятел, няколко пъти опитвахме и не прие, та накрая с моята карта.
защо с дебитна карта, ще плащате в нета?
виртуална няма ли?
по същество, дали е с такса или не, никой търговец не го касае...

# 777
  • София
виртуална няма ли?
Плащам с дебитна карта някъде 20 години. Виртуалната нали ще е пак към същата сметка.
Питането ми е дали "детската" карта има някакви ограничения от банката, след като е безплатна.

# 778
виртуална няма ли?
Плащам с дебитна карта някъде 20 години. Виртуалната нали ще е пак към същата сметка.
Питането ми е дали "детската" карта има някакви ограничения от банката, след като е безплатна.
виртуалната има защити, които дебитната няма
на „детската“ й вижте ограниченията, зададени от вас/ подписани в банката

# 779
Най- добре звъннете в банката. Ако си спомням добре още при откриването на сметката трябва да се даде съгласие за онлайн плащания.

Общи условия

Активация на акаунт