?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 336 510
  • 8 614
  •   8
Отговори
# 780
На децата "детската" карта навремето имаше ограничение за плащане онлайн, както и лимит за плащане през пос терминал - до 50 лв.
Най-вероятно и вашата е така, ако не сте уговаряли друго.

# 781
  • София
Плащал е с нея, но е било под 50 лв. Всъщност, и играта е 20 евро, така че едва ли това е причината.
За моята не помня да съм подписвала друго, но лимитът е сериозен.

# 782
Внимавайте само с тия игри...проверете сайта.

# 783
Снощи дъщеря ми си плати с нейната карта поръчката.

# 784
  • София
Знаете ли дали ще има ваучери за храна за януари като вече има правителство
Това че има правителство няма никакво отношение. Това зависи от Закона да бюджета. Утре в ДВ ще се обнародва така наречения удължителен закон за стария бюджет и нямам идея дали там ще пише нещо.
„Чл. 5. До приемането на Закона за държавния бюджет на Република България за 2025 г. се прилага размерът на общата годишна квота за предоставяне на ваучери за храна по Закона за корпоративното подоходно облагане, определен в Закона за държавния бюджет на Република България за 2024 г.“

# 785
  • Буркина Фасо
Минахме без оригинал... Simple Smile
Няма предходни документи..
разбира се, че може без оригинал.  все пак може да се загуби и единственото решение е дубликат.

# 786
  • софия
защо с дебитна карта, ще плащате в нета?
виртуална няма ли?
по същество, дали е с такса или не, никой търговец не го касае...
Плащам с дебитна карта някъде 20 години. Виртуалната нали ще е пак към същата сметка.
Питането ми е дали "детската" карта има някакви ограничения от банката, след като е безплатна.
Разликата между ДК и ВК е, че във виртуалната слагаш толкова пари, колкото искаш, и некоректен търговец има достъп само до тях. В дебитната има достъп до всичките ти пари. Но всеки сам си преценЯ.
Всички детски карти имат ограничения. Дали са еднакви при всички банки не знам. Пита се в конкретната банка. При всички положения детските не позволяват онлайн плащания, има дневни, седмични, месечни лимити (РФБ).

# 787
Някой знае ли дали и кога РЗИ ще обявява грипна епидемия в София?
Моя близка ми каза, че днес го е чела някъде

# 788
250 000 турски лири колко бг лева са?
Благодаря!

# 789
  • София
Някой знае ли дали и кога РЗИ ще обявява грипна епидемия в София?
Моя близка ми каза, че днес го е чела някъде
Във фейса днес се разнасяха стари публикации от преди няколко години. Иначе за тази година няма още официална информация.

# 790
# 791
  • София
250 000 турски лири колко бг лева са?
Благодаря!
13 000 - 14 000 лв.

# 792
Знае ли някой реален магазин за брошки в София - по-скоро нисък ценови клас. Предпочитания кв. Гоце Делчев , Борово , Манастирски ливади, център, Младост?

# 793
  • Далечният изток
Всяко магазинче за джунджурии, където продават гривни, обеци, слънчеви очила.

# 794
Не ползвам нищо от изброените и хич не ги знам тези магазинчета.

Общи условия

Активация на акаунт